Detta är WIP Business School

Utbildningar för fastighetsbranschen

WIP BUSINESS SCHOOL
Planritning

Bygglov (PBL) Grundkurs

PBL (Plan & Bygglagen) är kanske en av de viktigaste lagarna att förhålla sig till när man bygger en ny fastighet. Med tanke på omfattningen finns det möjlighet att tolka den fel, vi hjälper dig genom denna något krångliga process.

 

 

                                                                                                               

Tid
Betyg
8 timmar

Läs mer och boka
WIP BUSINESS SCHOOL
Planritning

Bygglov (PBL) Grundkurs

PBL (Plan & Bygglagen) är kanske en av de viktigaste lagarna att förhålla sig till när man bygger en ny fastighet. Med tanke på omfattningen finns det möjlighet att tolka den fel, vi hjälper dig genom denna något krångliga process.

 

 

                                                                                                               

Tid
Betyg
8 timmar

Läs mer och boka

WIP Business School

WIP business school (en del av World in Property) grundandes för att på ett effektivt sätt tillgodose branschen med kompetens. Vi har utbildningar på plats men även webbbaserade utbildningar, nya kommer till hela tiden. Vi har knutit till oss några utan landets bästa föreläsare. Vill du föreläsa för oss? Maila till education@worldinproperty.se så diskuterar vi vidare där.

Fördelen med våra webbbaserade utbildningar är att du kan gå dem när du vill. Du kommer åt kursen från dator, surfplatta eller din telefon.

När du går våra webbbaserade certifierade utbildningar så gör du ett test efter varje avsnitt (ett avsnitt brukar vara ca 10 min och behandla ett eller flera ämnen), där du svarar på ett antal slumpmässiga flervalsfrågor. När du klarat alla avsnitt får du ett kursintyg.

Kundanpassade utbildningar

Hittar ni inte den utbildningen ni söker? Vill ni att vi skall komma till er?

Berätta för oss vad ni är ute efter och hur många på företaget som är intresserade av att gå så försöker vi sätta ihop en kurs efter era specifika önskemål.

Kurserna kan omfatta alltifrån halvdagar, heldagar eller en serie kurstillfällen under en längre tid, allt beroende på era behov och önskemål.

Möt dina lärare

Lärare profilbild

Ulf Jensen

WIP Business School

Lärare profilbild

Pelle Frisack

Heyman & Friends

Vad händer när jag anmält mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. Du kommer därefter få din utbildningslicens tillsammans med användarnamn & lösenord samt instruktioner om kursen.

Utbildningslicens

Köpt licens med unikt användarnamn och lösenord får endast tilldelas och användas av en enskild individ. Användarnamn och lösenord är konfidentiellt och får inte delges till tredje part. World In property äger rätt att när som helst göra licensen otillgänglig för din profil om misstanke om missbruk av obehörig person ges.

Tillgänglighetstid

Antal dagar du har tillgång till utbildningen är angivet på respektive utbildning.

Ångerrätt

För företagskunder är köpet bindande i samband med beställning.

För privatkunder gäller rättigheter enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. För att returen ska vara giltig skall produkten vara oanvänd och ingen inloggning i lärplattform skett

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma webb baserad utbildning eller B) samma personer registrerar sig för tre olika webb baserade utbildningar eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.