Hyresrätt

Hyresrätt för kommersiella lokaler

Praktisk grundkurs i hyresrätt avseende kommersiella lokaler.

Kursansvarig

Pelle Frisack, Fastighetsjurist Heyman & Friends

Recension

Boka din plats

TID

8 kurstimmar

PRIS

2995 kr exkl. moms


Anmäl dig

Kursbeskrivning

Hyreslagstiftningen är ett komplicerat rättsområde med många fallgropar att ha i tanke såväl vid kontraktskrivning som under avtalstiden. Kunskap om nuvarande lagstiftning och hur hyresnämnden tänker är nödvändig för den som vill undvika kostsamma felsteg. Vi kommer under denna omfattande kurs gå igenom grunderna vad du behöver känna till.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med hyresrätt för lokaler i egenskap av fastighetsägare, hyresgäst, fastighetsförvaltare, biträdande jurist, advokat, entreprenör eller mäklare och har begränsad erfarenhet och kunskap om hyresrättslagstiftningen och dess tillämpning.

Kursinnehåll

Kursen ger en grundläggande teoretisk och praktisk introduktion i kommersiell hyresrätt för lokaler och ger dig en övergripande kunskap om aktuell lagstiftning och hur denna tillämpas i praktiken.

Kursintyg

Efter kursen utfärdas ett diplom till kursdeltagaren

Möt dina lärare

Lärare profilbild

Pelle Frisack

Heyman & Friends

Vad händer när jag anmält mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. Du kommer därefter få din utbildningslicens tillsammans med användarnamn & lösenord samt instruktioner om kursen.

Utbildningslicens

Köpt licens med unikt användarnamn och lösenord får endast tilldelas och användas av en enskild individ. Användarnamn och lösenord är konfidentiellt och får inte delges till tredje part. World In property äger rätt att när som helst göra licensen otillgänglig för din profil om misstanke om missbruk av obehörig person ges.

Tillgänglighetstid

Antal dagar du har tillgång till utbildningen är angivet på respektive utbildning.

Ångerrätt

För företagskunder är köpet bindande i samband med beställning.

För privatkunder gäller rättigheter enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. För att returen ska vara giltig skall produkten vara oanvänd och ingen inloggning i lärplattform skett

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den fjärde registreringen är alltid gratis när A) fyra personer från samma företag registrerar samma webb baserad utbildning eller B) samma personer registrerar sig för fyra olika webb baserade utbildningar eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 4:e singel-registrering

Avgift och betalning

Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

4 -för 3 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 4-för-priset-av-3-rabatt när 4 personer anmäler sig till samma evenemang.