Ägarlägenheter

Ägarlägenheter

Ägarlägenhet innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för andra typer av fastigheter. Här finns dock en hel del regler som skiljer sig mot andra bostadsformer som gäller att ha koll på om du såväl skall köpa som om du skall exploatera mark för uppförande av ägarlägenheter. Vi kommer under 10 pass guida dig rätt i det reglerverk som kommer med denna bostadsform. 

Kursansvarig

Ulf Jensen, Proffessor WIP Business School

Recension

Boka din plats

TID

8 kurstimmar

PRIS

2995 kr exkl. moms


Anmäl dig

Kursbeskrivning

Ägarlägenhet innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten och söker lagfart enligt samma regler som för andra typer av fastigheter. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan måla om, byta kök, hyra ut den och så vidare. Precis som för den som äger en villa eller ett radhus finns också möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Här finns en rad olika regler & lagar som gäller, inte minst när man som bolag funderar på att bygga denna bostadsform. Vi guidar dig rätt under 10 avsnitt där vi bl.a. tar upp anläggningslagen, att tänka på vid försäljning samt uthyrning, lån & legal förmånsrätt samt mycket mycket mer.

Målgrupp

Funderar ni som kommun eller privat aktör på att uppföra ägarlägenheter då är denna kursen för er, även om man som privatperson funderar på att köpa en ägarlägenhet kommer denna kurs guida er rätt. 

Kursinnehåll

Vi komemr bl.a. behandla nedanstående. 

  • Skatt
  • Grannelagsförhållanden
  • Försäljning 
  • Uthyrning
  • Lagar
  • Regler
  • Anläggningslagen

Kursintyg

Certifiering ges efter avslutad kurs

Möt dina lärare

Lärare profilbild

Ulf Jensen

WIP Business School

Vad händer när jag anmält mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. Du kommer därefter få din utbildningslicens tillsammans med användarnamn & lösenord samt instruktioner om kursen.

Utbildningslicens

Köpt licens med unikt användarnamn och lösenord får endast tilldelas och användas av en enskild individ. Användarnamn och lösenord är konfidentiellt och får inte delges till tredje part. World In property äger rätt att när som helst göra licensen otillgänglig för din profil om misstanke om missbruk av obehörig person ges.

Tillgänglighetstid

Antal dagar du har tillgång till utbildningen är angivet på respektive utbildning.

Ångerrätt

För företagskunder är köpet bindande i samband med beställning.

För privatkunder gäller rättigheter enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. För att returen ska vara giltig skall produkten vara oanvänd och ingen inloggning i lärplattform skett

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma webb baserad utbildning eller B) samma personer registrerar sig för tre olika webb baserade utbildningar eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.