X
Staffan Hagström

Staffan Hagström

VD
Ekeblad Bostad AB

Ekeblad Bostad grundades 2010 med en tydlig idé – att ge fler möjligheten att ta ett kliv in på bostadsmarknaden och få tillgång till en bostad som passar den aktuella livssituationen. Genom att arbeta med bostadskoncept där bra lösningar återanvänds i kombination med tydliga processer och ett stort fokus på lärande och förbättring har vi visat att det går.

Idag, drygt 12 år senare, har vi sålt 1400 bostäder runt om i Sverige – från Ystad i söder till Luleå i norr. Med förståelse och engagemang för såväl människor som bostäder skapar vi hem i en verksamhet som präglas av ansvar, innovation och långsiktig lönsamhet.

Vår huvudsakliga verksamhet består av bostadsutveckling från tidigt markförvärv och projektering till uppförande av inflyttningsklara hus. Vi utvecklar bostäder i bostadsrättsform samt hyresrätter och studentbostäder till långsiktiga tagare/ägare. Majoriteten av våra projekt sker i egen regi men vi samarbetar ofta och gärna med andra aktörer. Ekeblad Bostad samverkar idag med kommuner, arkitektfirmor, byggbolag, privata markägare och andra bostadsutvecklare.

Vi finns idag på fyra orter, med huvudkontor i Göteborg och satelitkontor i Örnsköldsvik, Karlstad och Skåne.