Nyheter och kunskap för aktörer i fastighetsbranschen

World in Property erbjuder dagligen relevanta och djupgående nyheter för den kommersiella fastighetsmarknaden. Vi håller i mer än 25 konferenser och seminarier per år för både utvecklare, entreprenörer, investerare, administratörer inom fastighetsmarknaden, juridiska rådgivare och jurister, ingenjörer, arkitekter, yrkesverksamma inom finansiering, fastighetsmäklare samt offentliga och statliga representanter.

Verksamheten

World in Property är ett av de få företaget i Sverige som ger ut sina nyheter helt kostnadsfritt, dessutom dagligen och genom egna reportrar. Förutom detta så har vi en unik utbildningsplattform där vi årligen kompetenshöjer tusentals i branschen, på plats eller digitalt. Sedan starten så har vi jobbat nära kommuner med att marknadsföra dessa mot nya investerare, dels genom vårt magasin som ges ut 2 ggr/år men även genom våra stadsutvecklingskonferenser.

Konferenser

Vill du tala på några av våra konferenser eller du kanske har ett eget koncept/ämne som du vill ta upp?

Kontakta gärna oss på konferens@worldinproperty.se.

Utbildningar

Vi har digitala och utbildningar på plats. Behöver ditt företag kompetensutvecklas eller skulle du vara en bra lärare?

Kontakta gärna oss på education@worldinproperty.se så berättar vi mer.

Vår Vision

Vi främjar kvaliteten av beslut genom att informera och utveckla kunskap inom fastighetsbranschen och genom att bygga starka nätverk inom den kommersiella fastighetssektorn. Vi kombinerar observation av branschtrender och marknadsutveckling med fakta och erfarenhet för att låta våra läsare och konferensdeltagare vidta åtgärder och skapa momentum i sina företag.

50

Seminarier

23 134

Prenumeranter