Fastighetsgalan

Vänligen besök fastighetsgalan.se för mer information.

Fastighetsgalan är Sveriges enda gala för fastighetsbranschen och anordnas varje år på Berns i Stockholm. Galakvällen bjuder på ett program i världsklass med prisutdelningar, föreläsningar och några av Sveriges hetaste underhållare på scen. Fastighetsgalan är det perfekta tillfället att mingla med gamla och nya kollegor i branschen.

Om våra konferenser

World in Property håller i över 50 evenemang per år i Sverige. Genom långvarig kontakt med ledande experter, fördjupad forskning och högst relevanta konferenser med en känsla för detaljer och den största respekt för kundens tid och intresse, har vi byggt upp en stark position som en ledande event- och nyhetsleverantör inom fastighetsmarknaden.

Inför planeringen av våra evenemang startar vi alltid med ett speciellt tema eller en region. Med fokus på egen forskning och marknadstrender fortsätter vi sedan att bjuda in de bästa möjliga talarna för dessa frågor och hitta den bästa möjliga mötesplatsen. Vi föredrar lokala evenemang med direkt påverkan för företag, men planerar också seminarier och landsomfattande evenemang med fokus på marknadshändelser samt branschtrender.

Vi välkomnar och värdesätter dina synpunkter och förslag och hoppas att snart få se dig på ett World in Property evenemang.

Genomsnittligt
antal deltagare

68 per
konferens

Genomsnittligt antal deltagare från alla konferenser och seminarier under det senaste året.

Konferens rating

4,2 / 5

Genomsnitt av alla parametrar från alla bedömningar det sista året.

Det fanns många bra inlägg. Mycket relevanta talare.

(Försäljningschef, Colliers Sweden)

En bra mix som gav oss en helhetssyn

(Arkitekt, Tengbomgruppen AB)