Solna 2030: Utvecklingspotential om 75 miljarder

Solna 2030: Utvecklingspotential om 75 miljarder

Datum och tid

16 oktober 2019 kl. 08.30 - 12.00

Plats

Solna Centralt, Lokal ännu ej bestämt, .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Solna stad planerar att färdigställa hela 1336 bostäder under 2019, det är mest i länet och hela 16,5 bostäder/tusen invånare. Idag har Solna ca 80 000 invånare, tidigare prognos om minst 100 000 invånare år 2030 ligger kvar men med tanke på Solnas extrem aggressiva utbyggnadstakt så kan det vara hela 110 000 invånare i Solna 2030.

Solna är fortfarande loket med sina 70 000 arbetsplatser, extremt låga arbetslöshet & 9 000 företag i Stockholms regionen.

Det är hissnande siffror om vi blickar framåt och ser hur mycket yta som kommer exploateras. Tittar vi på en 12 års period så är det över 800 000 kvm och under 15 år så ser vi att bara bostadsytan är nära 1 miljon kvm under utveckling.

Vart alla bostäder skall få plats, Hagalund är ett steg i rätt riktning men det räcker inte. Frågorna är många i denna högintressanta region.  Vilka områden kommer man satsa på och när görs dessa prioriteringar? Vad kommer skilja den gamla översiktsplanen mot den nya? Bygger man för långsamt för att tillgodose bristen på bostäder i Solna. Vi kommer under en halvdag ge er svaren.  Nedan är några områden som är tänkta att behandlas.

Förutom en övergripande bild om stadens stadsutvecklingsprojekt så kommer vi prata en del om Hagastaden I Hagastaden byggs totalt 6 000 nya bostäder varav cirka 3 000 bostäder på Solnasidan. Området kommer vid full utbyggnad också inhysa ca 50 000 arbetsplatser.   Fram till 2025 kommer nya gator, kvarter och parker att sudda ut den tydliga gränsen mellan grannkommunerna Stockholm och Solna som nu allt mer växer ihop. Hagastaden blir en av Solnas sex nya stadsdelar och ett dynamiskt och attraktivt område med en tydlig storstadskaraktär. En förutsättning för byggandet av Hagastaden är överdäckningen av Norra länken och Värtabanan, vilket möjliggjort att det nya området kan byggas ovanpå.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: