Västerås 2050: 40 000 nya bostäder

Västerås 2050: 40 000 nya bostäder

Datum och tid

21 november 2017 kl. 09.00 - 12.30

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Västerås är Sveriges 5:e största stad och växer så det knakar. Det byggs överallt och flera nya stadsdelar är i planering eller byggande.

Nu gäller det att bygga 1000 lägenheter varje år för att förbereda för de kommande årens ökande inflyttning till regionen. Blickar man ända mot 2050 så skall man vara minst 230 000 invånare samt hela 40 000 nya bostäder.

Mycket fokus ligger på Öster Mälarstrand,  & Kopparlunden det kommande Sätra området där det kan tänkas byggas hela 2500 bostäder men det finns flera spännande utvecklingsprojekt i serviceorterna där flera bostadsprojekt nu är igång bl.a. i  Irsta, Barkarö, Dingtuna, Tillberga, Hökåsen och Skultuna.

Kommunens plan mot 2026 bygger på att utveckla ca. 1,5 miljoner kvm, av det ca 14 000 nya bostäder och minst 500 000  kvm kontor.

Man vill nu att flera investerar i kommunen och prioriterar byggherrar som börjar bygga omgående och som tar socialt ansvar.

Handlingsplanen för 2016-2017 års bostadsförsörjning visar på kommunens ambition, kommer man klara det ambitiösa målet? Hur kan företag, kommun, och intressegrupper samverka för en hållbar och tidsenlig utveckling av fastighetsmarknaden och staden?

Konferensen ger insyn på fastighetsmarknaden läge i Västerås, och ser på framtidens utveckling mot 2026. Vi kommer fokusera mycket på kommunens nya handlingsplan för bostadsförsörjningen. Delta i konferensen för att ta del av debatten om framtida Västerås!

 

 

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild av Västerås regionala utveckling. Konferensen presenterar framtidsvisionen för en hållbar och modern utveckling av Västerås, övergripande planer för bostadsproduktion, kontor- och handels-fastigheter, samt ger översyn på den kommersiella fastighetsmarknaden 2015-2026 och Västerås hållbara stadsutvecklings-möjligheter.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna deltagare till en spännande konferens som lägger fokus på Västerås fastighetsmarknad och framtida regionala utveckling mot 2026. Våra konferenser har även en tradition av att vara ett nyttigt och roligt networkingevent.

Konferensen vänder sig till

Investerare, fastighetsutvecklare, byggherrar, totalentreprenörer, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett intresse för utvecklings- och investeringsmöjligheter i Västerås.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentationspaket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: