Västerås - Staden utan gränser och 40 000 nya bostäder

Västerås - Staden utan gränser och 40 000 nya bostäder

Datum och tid

6 oktober 2020 kl. 09.00 - 12.30

Plats

Aros Congress Center , Munkgatan 7, Västerås.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

DENNA KONFERENS KAN FÖLJAS PÅ PLATS ELLER VIA WEBBEN

År 2050 skall man vara minst 230 000 invånare i Västerås kommunen. För att möjliggöra detta så kommer man bli tvungen att bygga ca 40 000 nya bostäder. En kraftig ökning mot tidigare analyser. Genom detta så befäster man sin position som Sveriges 5:e största stad och möjligör för en stark framtida tillväxt.

Idag växter man med ca 1600 personer/år

2018 färdigställdes 1000 nya bostäder och 2019 pekar åt samma håll. Byggtakten måste dock öka om man skall klara av 40 000 nya bostäder till 2050. Kortsiktiga mål är 5 000 färdigställda bostäder till 2021 & att man skall anta 6 000 nya lägenheter i detaljplaner också med ett slutdatum 2021.

Tittar man vad som färdigställdes 2014-2017 så är det nästan en dubblering på alla fronter.

En helt ny stadsdel växer fram. Mellan city och Mälaren, på en yta stor som hundra fotbollsplaner. Här bygger man nya mälarporten, en levande klimatsmart stadsdel. Ett nytt resecentrum kommer vara hjärtat och sen så kommer mälarporten att sträcka sig runt Östra hamnen och lillåudden. Ett historiskt bygge i Västerås historia. 

Västerås är mer än Mälarporten eller vad sägs om Sätra området där man planerar 2 500 nya bostäder eller ta kopparlunden med sina 1300 planerade bostäder och ett höghus om 24 våningar. 

Hur kan företag, kommun, och intressegrupper samverka för en hållbar och tidsenlig utveckling av fastighetsmarknaden och staden?

Konferensen ger insyn på fastighetsmarknaden läge i Västerås, och ser på framtidens utveckling mot 2026 men vi blickar även fram emot 2050.  Vi kommer fokusera mycket på kommunens nya handlingsplan för bostadsförsörjningen.

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild av Västerås regionala utveckling. Konferensen presenterar framtidsvisionen för en hållbar och modern utveckling av Västerås, övergripande planer för bostadsproduktion, kontor- och handels-fastigheter, samt ger översyn på den kommersiella fastighetsmarknaden 2020-2026 och Västerås hållbara stadsutvecklings-möjligheter.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna deltagare till en spännande konferens som lägger fokus på Västerås fastighetsmarknad och framtida regionala utveckling mot 2026. Våra konferenser har även en tradition av att vara ett nyttigt och roligt networkingevent.

Konferensen vänder sig till

Investerare, fastighetsutvecklare, byggherrar, totalentreprenörer, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett intresse för utvecklings- och investeringsmöjligheter i Västerås.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentationspaket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: