Uppsala: 33 000 nya bostäder!

Uppsala: 33 000 nya bostäder!

Datum och tid

16 oktober 2018 kl. 08.30 - 12.00

Plats

Advokatfirman Lindahl, Vaksalagatan 10, 751 42 UPPSALA.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Under 2017 har Uppsalas plan- och byggnadsnämnd beviljat bygglov för 4232 (1232 st över budget) bostäder. En kraftig ökning mot rekordåret 2016. Byggandet av hyresrätter har minskat men väntas öka markant under 2018.  Dessutom har man kortat ned handläggningstiden från 94% som får svar inom 10 veckor till 97% som nu får svar inom samma period.

I september 2017 stod det klart att södra Uppsala är ett av nio områden i landet som ska ingå i regeringens satsning på nya hållbara stadsdelar och städer. I Uppsalapaketet ingår bland annat en utbyggnad till fyra järnvägsspår till Uppsala, en ny tågstation vid Bergsbrunna, en ny kollektivtrafiklänk över Fyrisån, spårvägstrafik och hela 33000 nya bostäder i de södra stadsdelarna.

På längre sikt till 2050, behöver kommunen ha beredskap för mellan 75 000 och 135 000 fler invånare. Det innebär att det kan komma att behövas upp till 67 000 fler bostäder fram till 2050 vilket i sin tur gör att man måste bygga i en av landets absolut högsta takt.

Direktavkastning på kontor & butik har gått ner någon % från 2016 och ligger 2017 på ca 6%. Ser man på bostadsrätter så säljs de nu på ca 33 000 kr/kvm (Uppsala Län) men som i övriga Sverige har man sett en nedgång sen toppnoteringarna. Frågan är hur den snabba byggtakten och de tusentals nyproducerade lägnheterna nu kommer påverka priserna i regionen?

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild och nya perspektiv av Uppsalas fastighetsmarknad, framtida projekt, status och tidsplan, och kunskap som finns inom bostäder och verksamhetsytor de kommande 5-7 åren.

Särskild uppmärksamhet riktas på utvecklingen av bostäder i Östra Sala Backe, Lindbacken och Ultuna och industri- och logistik fastigheter i Östra Fyrislund, samt prisutvecklingen, trender, och planer för bostadsmarknaden och specialfastigheter.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens som lägger fokus på Uppsalas fastighetsmarknad samt framtida utveckling mot 2022. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking event.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, byggare, total entreprenörer, mäklare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett intresse för nödställda fastigheter och dess utvecklings-möjligheter.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: