Uppsala 2050: 135 000 fler invånare  (I Uppsala & Webinar)

Uppsala 2050: 135 000 fler invånare (I Uppsala & Webinar)

Datum och tid

15 april 2021 kl. 08.30 - 11.50

Plats

Uppsala, Exakt plats ej fastställd., 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

50

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Under 2019 ökade länets befolkning med 7 359 personer, strax under rekordåret 2018 då länet växte med 7 383 personer. Beräkningarna är att länet kommer öka med 100 000 personer fram till 2050

Byggtakten i Uppsala är fortfarande stor, första kvartalet 2020 så påbörjades bygget av 732 st lägenheter, man ökar nu byggandet av småhus jämfört med samma period 2019.

Under åren 2020 & 2021 planerar man att bygga runt 6000 bostäder/år

I september 2017 stod det klart att södra Uppsala är ett av nio områden i landet som ska ingå i regeringens satsning på nya hållbara stadsdelar och städer. I Uppsalapaketet ingår bland annat en utbyggnad till fyra järnvägsspår till Uppsala, en ny tågstation vid Bergsbrunna, en ny kollektivtrafiklänk över Fyrisån, spårvägstrafik och hela 33000 nya bostäder i de södra stadsdelarna.

På längre sikt till 2050, behöver kommunen ha beredskap för mellan 75 000 och 135 000 fler invånare. Det innebär att det kan komma att behövas upp till 67 000 fler bostäder fram till 2050 vilket i sin tur gör att man måste bygga i en av landets absolut högsta takt.

Vi kommer fokusera lite extra på bl.a.Sydöstra staden som är ett av stadens större utvecklingsområden och ska bereda plats för upp till 25 000 bostäder och ca 15 000 arbetsplatser.  Vi kommer också gå på djupet med Uppsalapaketet och allt vad det innebär. 

Varmt välkomna

 

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild och nya perspektiv av Uppsalas fastighetsmarknad, framtida projekt, status och tidsplan, och kunskap som finns inom bostäder och verksamhetsytor de kommande 5-7 åren.

Särskild uppmärksamhet riktas på utvecklingen av bostäder i Östra Sala Backe, Lindbacken och Ultuna och industri- och logistik fastigheter i Östra Fyrislund, samt prisutvecklingen, trender, och planer för bostadsmarknaden och specialfastigheter.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens som lägger fokus på Uppsalas fastighetsmarknad samt framtida utveckling mot 2022. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking event.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, byggare, total entreprenörer, mäklare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett intresse för nödställda fastigheter och dess utvecklings-möjligheter.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

50

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: