Uppsala 2030: 42 000 fler bostäder

Uppsala 2030: 42 000 fler bostäder

Datum och tid

13 oktober 2017 kl. 08.00 - 12.30

Plats

Advokatfirman Lindahl, Vaksalagatan 10, 751 42 UPPSALA.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Under 2016 hadde Uppsalas plan- och byggnadsnämnd beviljat bygglov för 3927 bostäder samtidigt som man färdigställde 3.353 bostäder. En kraftig ökning mot 2015, dessutom så fattas nästan alla bygglovsbeslut inom loppet av 10 veckor så det är ingen tvekan om vad prioriteringarna ligger för kommunen, man vill expandera och man vill ge fler möjlighet att etablera sig i kommunen.

Man vill nu ligga en byggtakt om hissnande 3000 bostäder/år och idag så ligger man faktiskt före tidsplanen. Hälften av bygglovsansökningarna avser hyreshus.

En ny översiktplan är nyligen antagen med siktet på 2050. Uppsala sätter ambitiösa mål med 2000 fler jobba varje år och med en allt snabbare byggtakt. Man bygger ut ostkustbanan till STHLM med två nya spår samtidigt som man underlättar för förtätningen inom staden genom ökad kollektivtrafik och cyckelbanor.

På längre sikt till 2050, behöver kommunen ha beredskap för mellan 75 000 och 135 000 fler invånare. Det innebär att det kan komma att behövas upp till 67 000 fler bostäder fram till 2050 vilket i sin tur gör att man måste bygga i en av landets absolut högsta takt. Det som skiljer Uppsala från många andra städer är att man fortfarande bygger mycket hyresrätter vilket ligger på hela 42%.

En stark arbetsmarknad borgar för stabil efterfrågan på lokaler och bostäder inom närmaste framtid.

Direktavkastning på kontor, butiker, och industri fastigheter i A lägen ligger mellan 7.5% till 9% i Uppsala.Med en stabil kontorsmarknad och en traditionsenligt fäste i akademiska världen i Uppsala Science Park fokuserar det moderna stadsbyggandet i området på verksamhetsytor som logistik och industri, samt bostadsbyggande. Vilka faktorer spelar en betydande roll och vilka aktörer är avgörande i nästa skede?

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild och nya perspektiv av Uppsalas fastighetsmarknad, framtida projekt, status och tidsplan, och kunskap som finns inom bostäder och verksamhetsytor de kommande 5-7 åren.

Särskild uppmärksamhet riktas på utvecklingen av bostäder i Östra Sala Backe, Lindbacken och Ultuna och industri- och logistik fastigheter i Östra Fyrislund, samt prisutvecklingen, trender, och planer för bostadsmarknaden och specialfastigheter.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens som lägger fokus på Uppsalas fastighetsmarknad samt framtida utveckling mot 2022. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking event.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, byggare, total entreprenörer, mäklare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett intresse för nödställda fastigheter och dess utvecklings-möjligheter.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.