Träffa Riksbanken - Kris, bubbla eller 600 000 nya bostäder

Träffa Riksbanken - Kris, bubbla eller 600 000 nya bostäder

Datum och tid

27 september 2018 kl. 08.30 - 12.30

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Vad händer om luften går ur fastighetsmarknaden? Har vi fortfarande många ljusa år framför oss? Bör du se över din finansiering redan nu? Vi är i ett mycket spännande skede med flera goda år bakom oss men kanske är det nu dags att börja tänka på framtiden. Historien tenderar att upprepa sig och då är det bra att vara förberedd.

Priserna på våra bostäder och fastigheter har ökat i över ett decennium. Riksbanken med flera är överens om att ökningstakten inte är hållbar och vi upplever nu en allt skakigare bostadsmarknad. Vi har rekordlåga räntor, rekordhög skuldsättning för hushållen och en superhögkonjunktur. Allt detta plus boverkets prognos om att vi behöver 600 000 nya bostäder fram till 2025, hur går det ihop ?

Nu avgörs det, är ditt företag förberett?

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: