Täby 2035: 16 000 nya bostäder

Täby 2035: 16 000 nya bostäder

Datum och tid

11 oktober 2023 kl. 08.30 - 12.00

Plats

Täby Centralt, Mer info kommer inom kort, .

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

50

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Från att vara en av de kommuner som byggde minst i Sverige tillhör Täby nu en av de kommuner som har högt tempo i bostadsbyggandet och tar ett aktivt ansvar för att lösa bostadsbristen.

Just nu finns det planer på 16 200 bostäder fram till 2035 och 20 000 nya arbetstillfällen fram till 2040. För att växa på ett ansvarsfullt sätt krävs ordning och reda i kommunens budget och att varje skattekrona nyttjas på ett effektivt sätt.

Fler områden kommer nu växa fram

Täby Park är en ny, spännande och fräsch stadsdel i Täby som planeras att bli över 6000 nya bostäder och 5000 nya arbetsplatser.

Riksbyggen och Trygghem är exploatörer för totalt 6 kvarter. Dessa exploatörer bygger i samverkan med NCC.

Arninge-Ullna blir i förslaget en levande stadsdel där arbetsplatser, handel och ca 3000 bostäder effektivt vävs samman. Med utbyggda kommunikationer utvecklas stadsdelen till en regional kärna med resecentrum för pendeltåg/tunnel-bana, Roslagsbanan och bussar.

Täby nya stadskärna kommer innefatta mängder med bostäder och infrastruktur. Ett arbete som planeras fortgå ända fram till 2050 

Vi kommer under en helvdag lära känna Täby bättre och framförallt få reda på allt spännande som kommunen kommer jobba intesivt med de kommande åren. 

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

50

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den fjärde registreringen är alltid gratis när A) fyra personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för fyra olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 4:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

4 -för 3 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 4-för-priset-av-3-rabatt när 4 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: