Sundsvall 2021: 300 000 kvm bostadsyta under utveckling

Sundsvall 2021: 300 000 kvm bostadsyta under utveckling

Datum och tid

8 november 2017 kl. 09.00 - 12.00

Pris

2.496 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Norra Kajen, Just Solgläntan, Klinten, Inre Hamnen, ja de pågående byggprojekt som nu planeras eller är igång har aldrig vart fler i Sundsvall. Med en befolkningsökning om ca 700 personer/år så är det nu hög prioritet på att få fram attraktiva bostäder som gör Sundsvall till staden för alla.

Idag är man i akut behov av 700 lägenheter och fram till 2021 så vill man få fram 3000 nya lägenheter så utmaningarna är stora men kommunen har en handlingsplan och ser ljust på framtiden. Man uppmuntrar externa aktörer att söka sig till regionen och Mitthem har fått i uppdrag att öka nivån av nyproduktion. Det finns utrymme den rådande översiktsplanen tillåter 10 000 bostäder.

Det påbörjades nära 500 bostäder i Sundsvall förra året och man vill fortsätta att hålla denna snabba byggnadstakt.

Med en värdeökning om nära 18% de senaste 12 månaderna så blir regionen allt mer intressant för byggherrar och exploatörer. Idag betalar man ca 18 000 kr/kvm för en bostadsrätt.

I Norrlands Huvudstad finns mittuniversitetet som stärker regionen och utbildar framtidens Sundsvallsbor. Idag går ca 13500 elever och med en omsättning på nära en miljard så är man en motor för att marknadsföra och få nya invånare till Sundsvall. Man placerar sig i toppskikten när det gäller att i tid ordna studentbostäder åt eleverna men kommunen nöjer sig inte i frågan och man vill nu bygga mer.

Vi kommer titta närmare på ett par spännande områden bl.a.

Norra Kajen: Just nu planerar vi för 2500 bostadsrätter i flervåningshus och radhus, strandpromenad längs fjärdens inlopp, båtplatser, kaféer, parkeringar mm. Det blir grönområden för lek och aktiviteter, förskolor, kommersiella lokaler, nöjesaktivitet, gång- och cykelstråk samt platser för social samvaro. Så nära vattnet du kan komma, så mycket sol som det bara går och inflyttning 2016. Välkommen till Norra Kajen.

 Katrinehill: Med närhet till centrum och natur erbjuder området livskvalitet och detaljplanen håller nu på att tas fram. Området är stort om 85 HA så det kan handla om 500 bostäder i etapp 1.

Vilka grupper och vilka områden kommer att tillgodoses i första hand? Inom vilka områden i Sundsvall och i regionen kommer fastighets-utvecklingen att prioriteras inom de kommande 5-10 åren? Ta del av en djupgående och intressant konferens om Sundsvalls framtida fastighetsmarknad.

Innehåll

Deltagare kommer få en tydlig bild och nya perspektiv av Sundvalls fastighetsmarknad, framtida projekt, status och tidsplan, speciellt inom kommersiella fastighets- & verksamhets-ytor de kommande 5-7 åren. Särskild uppmärksamhet riktas på utvecklingen av Norra Kajen & Katrinehill.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens som lägger fokus på Sundsvalls fastighetsmarknad samt framtida utveckling mot 2021. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking event.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, byggare, total entreprenörer, mäklare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och andra i branschen med ett interesse för nödställda fastigheter och dess utvecklings-möjligheter.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

80

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.