Solenergi  & Fastigheter - Vägen till lönsamhet

Solenergi & Fastigheter - Vägen till lönsamhet

Datum och tid

11 oktober 2022 kl. 08.00 - 12.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

30

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Energipriset har sen länge dubbleras från redan höga nivåer, allt fler ser sig om efter lösningar för att få ner förbrukningen & öka lönsamheten på fastigheten.

Priserna för installation inkl hårdvara har kontninuerligt blivit lägre och idag finner många det lönsamt att installera solceller på taket.

Vi kommer titta närmare på detta under denna intensiva halvdag. Vi kommer gå igenom grunderna för att ni skall kunna räkna på om det är lönsamt att installera solceller på era fastigheter. Vi kommer titta närmare på de regelverk som idag finns och vi kommer även titta på estetiken, måste en solcellspanel idag synas?

Vad är underhållet & Vilka tak lämpar sig för solceller, frågorna är många men vi har svaren.  

Kursen vänder sig till

Investerare, utvecklare, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, stadsplanerare, och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för fastighetsutveckling.

Kursmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. 

Maximalt antal deltagare:
   30

Kursbevis

I samband med kursens avslutning får varje kursdeltagare ett kursbevis.

Tack till 

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: