Boka branschplanet till MIPIM (från Stockholm)

Boka branschplanet till MIPIM (från Stockholm)

Datum och tid

13 mars 2018 till 16 mars 2018

Pris

6.900 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

90

Lägg till i kalendern 2018-03-13 08:30:00 2018-03-16 15:45:00 Europe/Stockholm Boka branschplanet till MIPIM (från Stockholm) Vi återupprepar succén med ett av MIPIM:s bästa mingel. Återigen flyger vi direkt från... Läs mer på: https://worldinproperty.se/conference/boka-branschplanet-till-mipim-fraan-stockholm--248 . World in Property kontakt@worldinproperty.se

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: