Örebro - Bygger nu mest i landet!

Örebro - Bygger nu mest i landet!

Datum och tid

22 mars 2018 kl. 09.00 - 12.00

Plats

Conventum Konferens  , OLOF PALMES TORG 1, 702 22 Örebro.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Örebro kommun fortsätter att driva på byggtakten och bygger just nu mest i hela landet sett till antal invånare. Hela 16 bostäder/1000 invånare. under 2016 byggde man över 2100 bostäder, en ökning från 2015 med över 900 bostäder.

Det är ett långsiktigt arbete från stadsbyggnadskontoret som nu ger resultat, och de kommande åren ser positiva ut och det talas om en ökning 2017-2018.

Örebro bygger nu mest bostäder i landet/1000 invånare. Trots detta har man ett underskott. Man beräknar att befolkningen kommer öka med hissnande 12 000 personer på 3,5 år. I Örebro län färdigställdes 8,4 lägenheter per 1 000 invånare. Motsvarande siffra för hela riket är 4,2 nybyggda lägenheter per 1 000 invånare. Otroligt spännande siffror, vad kommer denna höga byggtakt leda till ? Hur ser framtiden ut, kommer den höga byggtakten att fortsätta?

2016 ökade befolkningen med ca 2400 personer totalt är man nu 143 631 invånare i kommunen och 2026 beräknas man vara nära 170 000 i regionen. 

I centrum ligger Örebromodellen, ett unikt sätt att planera städer. Bara under 2016 så gjordes över 50 studiebesök hos Örebro för att studera Örebros framgångskoncept gällande stadsplanering.

Priserna i Örebro har precis som i övriga landet haft en nedåtgående trend sen toppen runt nyår 2017, det skall dock sägas att bostadsbristen är såpass stor i Örebro att kommunen står sig starkt i jämförelse. Hur kommer alla de nu planerade projekten att påverka bostadsrättspriserna? Vi reder ut frågetecknen.

Vi kommer under konferensen titta närmare på ett par områden men ett som vi vill belysa lite extra är CV området som Örebro kommer utveckla tillsammans med Jenhusen. Det är ett jätteprojekt som nu drar igång och kommer ta 20-30 år innan det helt står färdigt.

Även om mycket ser positivt ut för kommunen och för den fortsatta stadsutvecklingen så finns det orosmoln på himlen. Likväl som vi belyser allt spännande som kommer ske framöver kommer vi även titta närmare på frågor som, för vem bygger Örebro? Finns det risk för överexploatering? Vad gör man åt de segregerade områden som idag finns?

INNEHÅLL

Konferensen pekar ut framtida utvecklingsområden och stora fastighetsprojekt i Örebro. Deltagaren kommer få en tydlig bild av stadens fastighetsmarknad och de möjligheter som finns inom bostäder och kontors- och retailfastigheter de kommande 10 åren. Särskild uppmärksamhet riktas på regionsutveckling & stadsplanering i Örebro.

Affärsmöjligheter

Relevanta talare från privat och offentlig sektor finns på plats och delar med sig av sin expertis och ger deltagaren ökad kunskap om de kommande årens utveckling på fastighetsmarknaden i Örebro. Möt och nätverka med dem och andra tongivande aktörer från olika delar av fastighetsbranschen. 

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, arkitekter, ingenjörer, entreprenörer, stadsplanerare, fastighetsmäklare och alla andra professionella aktörer på fastighetsmarknaden med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörens godkännande) 

Max antal deltagare

80

Kursbevis

Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv., utfärdar World in Property bevis på deltagande i denna konferens. Kontakta vår konferensavdelning.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: