Norrtälje Kommun 2040: 80 000 invånare

Norrtälje Kommun 2040: 80 000 invånare

Datum och tid

24 oktober 2017 kl. 09.00 - 12.15

Plats

Norrtälje Stadshotell, Lilla Torget 4, Norrtälje.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Norrtälje har nu passerat 60 000 invånare och man tar nu höjd för att bli närmare 80 000 år 2040. En realistisk prognos men det ställer också stora krav på kommunen. Norrtälje måste växa på flera områden samt infrastrukturen måste byggas ut om man skall klara uppsatta mål.

De kommande tio åren förväntas man bygga ca 500 nya bostäder i genomsnitt. Kommunen annonserar nu på sin hemsidan och söker byggherrar, områden som nämn är bl.a. Hamnen, Lommarstranden, Bryggårdsgärdet och området vid busstationen. Det är Norrtäljes fyra stora framtidsområden. Bara i Norrtälje pågår planläggning för ca 5000 nya bostäder men även Rimbo expanderar bland annat tack var sitt strategiska geografiska läge.

Bostadsrätterna handlas nu för ca 27 000 kr/kvm.  Det är nästan 30% upp på två år. Vi kan nu se en stabilisering i priserna men ändå en stabil ökning. Nu skapas det nya attraktiva stadsdelar och områden i Norrtälje. Hur kommer detta påverka kvm priset på sikt och vilka bygger man för?

Vi tittar närmare på vilka områden idag som inbringar de högsta kvm priset men även vad man kan förvänta sig av de nya områden som nu förändrar Norrtälje i grunden.

Lommastranden:

Lommarstranden är Norrtäljes nya, barnvänliga och naturnära stadsdel med unikt läge vid sjön Lommaren. Här möts du av ett rikt friluftsliv med utrymme för aktiviteter och återhämtning, året runt.

Norrtälje Hamn:

Här skapas en blandstad i fantastisk miljö för över 5 000 invånare. Det innebär över 2000 bostadsrätter och kommer förändra stadsbilden för evigt för Norrtälje.

Innehåll:

Konferensen pekar ut framtida utvecklingsområden inom stora fastighets-projekt i Norrtälje. Vi tar del av frågor som framtida pris- och kund-utvecklingen inom kommersiella fastigheter i området samt möjligheter inom både bostad- och kontors- projekt.

Deltagare kommer att få en tydlig bild på utvecklingen av fastighets marknaden i regionens delområde samt vad som sker med nya och kommande områden som Norrtälje Hamn samt Lommastranden

Affärsmöjligheter:

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick regionens utveckling och framtida möjligheter. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. (presentationsfiler inkluderas med förbehåll med presentatörens godkännande) 

Max antal deltagare:

80

Kursbevis:

Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv., utfärdar World in Property bevis på deltagande i denna konferens. Kontakta vår konferensavdelning.

 

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: