Morgondagens bostadsboom - nu kommer Passionärerna

Morgondagens bostadsboom - nu kommer Passionärerna

Datum och tid

20 oktober 2020 kl. 08.30 - 13.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Vi kommer att ha en halv miljon fler 65+ i Sverige inom en snar framtid. Åldersgruppen står för en mycket stor procentuell utveckling. Dessutom är de äldre rikare och friskare än någonsin tidigare. Detta är generationen som genomförde dagisreformen, satte kvinnor i arbete och var den första ungdomsgenerationen någonsin. De kommer även ha mycket stor inverkan på stadsutvecklingen framöver – såväl vad gäller bostadsutveckling som butiksstruktur och offentliga platser. De kommer att kräva en god stad för äldre och de kommer kunna tala för sin sak och även betala. Seminariet syftar till att ge en uppdaterad och realistisk bild av dagens och morgondagens pensionärer och vad som blir extra viktigt framöver för att utveckla och erbjuda kommunal planering/verksamheter/produkter/bostäder och tjänster som målgruppen attraheras av!

Innehåll

Hur ser Sveriges framtida demografi ut?

Vilka stora förändringar finns mot tidigare generationer och hur kan det påverka olika offentliga och kommersiella verksamheter?

• Hur bör en kommun planera och agera utifrån den stora generationens förändrade behov och önskemål?

• Hur kan detaljhandeln möta efterfrågan?

• Vad styr och påverkar pensionärernas resval?

• Vilka typer av bostäder efterfrågar våra friska pensionärer? Och VAD kan få dem att flytta från sitt nuvarande prisvärda boende?

• Hur når man denna köpstarka målgrupp? Vilka kommunikationskanaler och budskap rekommenderas? Vad ska man inte göra?

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna deltagare till en spännande konferens som lägger fokus på vad morgondagens friska, aktiva och köpstarka pensionärer är intresserade av när det gäller bostäder, handel & aktiviteter!

Konferensen vänder sig till

• dig som arbetar strategiskt med stads- och bostadsutveckling inom kommunal eller privat regi.

• dig som arbetar strategiskt med utveckling och planering inom detaljhandel eller samhällsservice

• dig som arbetar med marknad/information/kommunikation

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentationspaket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Vill du synas i samband med denna konferensen?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: