Mölndal 2030: Utvecklingspotential om 30 miljarder

Mölndal 2030: Utvecklingspotential om 30 miljarder

Datum och tid

19 oktober 2023 kl. 09.00 - 12.30

Plats

Scandic Mölndal, Barnhemsgatan 23, 431 31 Mölndal.

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

50

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Mölndal beräknas passera nära 80 000 invånare 2032. Idag får man betala över 44 000 kr/kvm för en bostadsrätt. Kommunen går urstarkt framåt med en vinst för 2021 med över 400 miljoner. Man har en lång tradition med välskötta finanser vilket borgar för en god stadsutveckling. 

Nu sker det mycket samtidigt i kommunen. Bl.a. Skall Lunnagården växa fram ett område som angränsar till ett av europas största industriområden. Vi har Forsåker som är Mölndals största stadsutvecklingsprojekt någonsin och ska knyta samman Mölndals Innerstad och historiska Kvarnbyn till en ny stadskärna. Den aktuella detaljplanen innefattar ca 1 900 bostäder, 60 000 kvm kommersiell yta, skola och förskola och ligger strategiskt placerad intill stationsläget för kommande stambanor.

Vi kommer få ta del av hur samarbetet i kommunen fungerar och varför man nu växlar upp och ser till att hanteringen av olika stadsutvecklingsprojekt kommer snabbas på.
 
På den kommersiella sidan står det verkligen inte stilla med hela Astra området som växer kontinuerligt. Sverige centrum för Lifescience ser onekligen ut att hamna i Väst Sverige. 
 
Vi har en mycket spännande halvdag framför oss där vi går igenom Mölndals Stad kommande stadsutveckling

 

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

50

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den fjärde registreringen är alltid gratis när A) fyra personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för fyra olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 4:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

4 -för 3 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 4-för-priset-av-3-rabatt när 4 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: