Seminarier

Botkyrka 2040: 20 000 nya bostäder

KONFERENS, Tumba,
1 oktober 2019 kl. 09.00 - 12.20

Nu bygger Botkyrka kommun 4000 nya lägenheter under fyra år. Detta från att ha haft en byggtakt på 250 lägenheter/år. Nu är den siffran ...

Läs mer och boka

Järfälla 2030: Norra Europas största stadsutvecklingsområde

KONFERENS, Järfälla,
8 oktober 2019 kl. 09.00 - 12.00

Järfälla växer så det knakar. En helt ny stadsdel planeras på det gamla flygfältet i Barkarby. Barkarbystaden byggs med plats för 18 000 nya ...

Läs mer och boka

Solna 2030: Utvecklingspotential om 75 miljarder

KONFERENS,
16 oktober 2019 kl. 08.30 - 12.00

Solna Stad expanderar som aldrig förr. Fler personer jobbar i regionen än någon annanstans i Sverige. Med landmärken som Mall of Scandinavia och ...

Läs mer och boka

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via e-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet 'Övrig information' på anmälningssidan.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Om våra konferenser

World in Property håller i över 50 evenemang per år i Storbritannien, Sverige och Tyskland. Genom långvarig kontakt med ledande experter, fördjupad forskning och högst relevanta konferenser med en känsla för detaljer och den största respekt för kundens tid och intresse, har vi byggt upp en stark position som en ledande event- och nyhetsleverantör inom fastighetsmarknaden.

Inför planeringen av våra evenemang startar vi alltid med ett speciellt tema eller en region. Med fokus på egen forskning och marknadstrender fortsätter vi sedan att bjuda in de bästa möjliga talarna för dessa frågor och hitta den bästa möjliga mötesplatsen. Vi föredrar lokala evenemang med direkt påverkan för företag, men planerar också seminarier och landsomfattande evenemang med fokus på marknadshändelser samt branschtrender.

Vi välkomnar och värdesätter dina synpunkter och förslag och hoppas att snart få se dig på ett World in Property evenemang.

Genomsnittligt
antal deltagare

68 per
konferens

Genomsnittligt antal deltagare från alla konferenser och seminarier under det senaste året.

Konferens rating

4,2 / 5

Genomsnitt av alla parametrar från alla bedömningar det sista året.

Det fanns många bra inlägg. Mycket relevanta talare.

(Försäljningschef, Colliers Sweden)

En bra mix som gav en oss en helhetssyn

(Arkitekt, Tengbomgruppen AB)