Levande stadsdelar & småskalig handel 2018

Levande stadsdelar & småskalig handel 2018

Datum och tid

12 april 2018 kl. 09.00 - 12.15

Plats

Stockholm, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Skiftet är på väg, kanske är det redan här. Småskalig handel efterfrågas i allt större utsträckning. Man vill skapa och återfå levande stadsdelar där man kan bo & verka i närområdet.

Skräckexemplen finns från 70 talet och man inser nu hur svårt det är att bygga bort problematiken med en allt för ensidig bebyggelse. Stadsarkitekterna vill se levande stadsdelar, samtidigt spår tex. Svensk Handel att ¼ av alla butiker kommer att vara borta inom 5-10 år? Hur skapar vi då attraktiva boendemiljöer? Finns det anledning att ifrågasätta Svensk Handels prognos?

Det bedrivs en hel del forskning i världen kring hur vi kan styra och utveckla urbaniseringsprocessen för att skapa bra och inkluderande boendemiljöer, forskning som vi sällan tar del av i Sverige. Här tenderar vi att bygga först och fundera sedan. Är det verkligen en bra strategi och på vilket vis skulle det kunna blir det bättre ifall vi bygger efter evidensbaserade modeller?

Vi kommer också att titta närmare på ett exempel där detta verkligen fungerat, Nya Hovås, strax utanför Göteborg. Här kommer vi få följa med på en resa som i sig satt många rekord. Här har man lyckats skapa småskalig handel och levande stadsdelar. En av nycklarna är en dialog med närområdet. Jacob Torell berättar mer.

Vi måste skapa redskapen för att lättare interagera med våra invånare. Meborgardilogen sker idag främst genom möten men så behöver det inte vara. Varför inte involvera fler och kanske till och med de som kommer flytta in i de nya stadsdelarna. Lisa Lindström på Doberman kommer berätta hur man lättare skapar stadsdelar som bygger på vad de boende vill ha.

Innehåll

Konferensen ger deltagare en överblick av hur småskalig handel leder till en levande stadsdel. Vad menas med en levande stadsdel, vad är det mer än bara småskalig handel. Hur kommer framtida stadsdelar se ut, vad kommer skilja dem från idag och finns det redan exempel på dem ?

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna deltagare till en spännande konferens som lägger fokus på hur kommande stadsdelar kommer se ut och framförallt hur man får dem levande

Konferensen vänder sig till

Personer inom fastighetsbranschen eller de som tror på småskalig handel. Byggherrar, kommuner, handlare, mäklare osv

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentationspaket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Vill du synas i samband med denna konferensen?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: