Kungsbacka 2050: 50 000 fler invånare (på plats & webinar)

Kungsbacka 2050: 50 000 fler invånare (på plats & webinar)

Datum och tid

22 september 2021 kl. 08.30 - 12.10

Plats

Kungsbacka Centralt , (plats ännu ej bestämd), Detta seminarie kan även följas digitalt.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

50

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Kungsbacka ska växa från dagens ca 82 000 invånare till närmare 130 000 år 2050. Idag så ligger man på en bostadstakt runt 500 bostäder/år. Fokus nu är att bygga staden innefrån och ut, man vill förtäta och flera spännande projekt är redan igång.

Det finns ca 10 000 företag i kommunen. Nästan 70 procent av företagen är färre än 20 anställda och 50 procent är färre än 10. Kommunen har som mål att Kungsbacka ska ha Västsveriges bästa företagsklimat. Det är ett långsiktigt arbete som involverar alla delar i kommunen. Med den nya näringslivsstrategin får vi ett tydligare fokus och kan öka tempot i insatserna. Det strategiska jobbet ger resultat och i den senaste mätning så klättrar men hela 13 placeringar i Svenskt näringlivs kommunbarometer man är 2:a i Halland men man vill mer Elinor Filipsson berättar mer. 

Vi kommer titta närmare på flera specifika områden så som bl.a. Sydöstra centrum med upp till 1300 nya bostäder. En helt ny spännande överisktplan kommer gås igenom och vi gör en omfattande analys av bostadsmarknanden i Kungsbacka. 

 

 

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

100

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: