Järfälla växer (2030): Norra Europas största stadsutvecklingsområde

Järfälla växer (2030): Norra Europas största stadsutvecklingsområde

Datum och tid

19 oktober 2017 kl. 09.00 - 12.00

Plats

Järfälla Centralt , Ännu ej bestämt, .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Järfälla ökande befolkningen med nära 2000 invånare 2016 och beräknas passera 100 000 invånare 2024. Under de senaste 24 månaderna har bostadspriserna skjutit i höjden och idag får man betala över 38 000 kr/kvm för en bostadsrätt.

Kommunen går urstarkt framåt med en vinst för 2016 om nära 400 miljoner, en stor del av överskottet kommer från markförsäljning. Detta lägger en god grund för att fortsätta utveckla kommunen.

Samtidigt är man noga med att främja näringslivet man har precis gått in i bolaget Barkarby Science Park tillsammans med intresserade parter inom näringsliv, akademi och samhällsbyggnad, allt för att säkerställa Järfällas framtida utveckling.

Allt ovan ställer kommunen under stark press på att bygga fler fastigheter. Totalt har man planer på att bygga över 25 000 bostäder under de kommande åren.

Frågorna är många inför de kommande åren. Bygger man för långsamt för att tillgodose bristen på bostäder i Järfälla? Vilken är visionen för en hållbar utveckling i Järfälla? Vi kommer under en halvdag ge er svaren.  Nedan är några områden som är tänkta att behandlas.

Barkabystaden: På det gamla flygfältet i Barkarby byggs Barkarbystaden – en helt ny stadsdel med plats för 18 000 nya bostäder, tusentals arbetsplatser, 40 000 nya invånare och tunnelbana. I planerna finns flera inslag från flygplatstiden som sticker ut; landningsbanan, hangaren och bergrummet. Landningsbanan bevaras och leder ut i det öppna landskapet, som en bro mellan stad och natur. Här blir plats för rekreation, kultur- och fritidsaktiviteter som skate, basket och konserter. I anslutning finns kajen mot det gröna, en gågata i form av en kajkant som möter naturen. Vi presenterar Europas största stadsutvecklingsområde.

SAAB Tomten: SAAB AB har inkommit med en förfrågan om planbesked för fastigheten Veddesta 2:81. Fastigheten är på drygt 165 000 kvm så det finns god potential att skapa ny stadsbebyggelse inrymmandes bostäder, skola, kontor, handel och park mm på fastigheten. Ett spännande omtåde som sätter fingret på Järfällas handlingskraft och nytänkande..

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

80

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.