Huddinge: 50 000 nya invånare på 10 år

Huddinge: 50 000 nya invånare på 10 år

Datum och tid

9 oktober 2018 kl. 09.00 - 12.10

Plats

Huddinge Konferenscenter, Patron Pehrs väg 3, 141 35 Huddinge.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Huddinge växer på alla håll och kanter. Det beror främst på att allt fler vill bosätta sig i kommunen. Dess närhet till Stockholm och relativt humana priser gör att kommunen nu är populärare än någonsin. Blickar man ännu längre bort så förväntas man växa med hissnande 50 000 nya invånare under en 12 års period (110 000 invånare bor i Huddinge idag). Totalt sett så räknar man med att det behövs nära 20 000 nya bostäder fram till 2030. Det är därför man nu bygger i hela Huddinge och flera spännande områden är under exploatering.

Det är därför man nu bygger i hela Huddinge och flera spännande områden är under exploatering.

Kungens Kurva Kungens Kurva är en av Skandinaviens största och mest expansiva handelsplatser med 20 miljoner besök/år. Här finns världens största IKEA och Sveriges största biografanläggning Heron City, Den planerade utbyggnaden av Kungens kurva shoppingcenter sätter också det på kartan som ett av Sveriges största. Men du hittar också upplevelser som Bounce trampolinpark och Leos Lekland.

Och nu planerar vi för 3 500 bostäder placerade mitt i handelsområdet. Utvecklingen leder till en satsning på nya och upprustade gång- och cykelstråk, nya gatusträckningar, uppdaterade dagvattenanläggningar samt mötesplatser i form av torg och grönområden. Utbyggnaden av Kungens Kurva är ett steg in i framtiden som banar väg för ökad handel i Huddinge kommun och Stockholm stad men också fler bostäder.

Den regionala stadskärnan Flemingsberg är ett av Stockholmsregionens största och viktigaste utvecklingsområden med mycket stark tillväxt och stor potential. Redan nu är Flemingsberg ett centrum i södra Stockholm för sjukvård, högre utbildning, världsledande forskning, rättsväsende och resande. Genom att vidareutveckla en motor för kunskapsintensivt näringsliv och ett centrum för högre utbildning i södra Stockholm finns förutsättningar för en långsiktigt hållbar utveckling i hela Stockholmsregionen.

Vi ska utveckla Stockholm South Business District med modern handel, kultur, nöjen och restauranger, 50 000 nya arbetstillfällen, 15 000 nya bostäder och nästan dubblera antalet studieplatser inom Campus Flemingsberg. 2050 beräknas Flemingsbergs resecentrum hantera 100 00 resenärer per dag.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande konferens där du får en överblick av regionens utveckling inom branschen. Våra konferenser har även en tradition av att vara en nyttig och rolig networking händelse.

Konferensen vänder sig till:

Investerare, utvecklare, byggare, fastighetsmäklare, arkitekter, ingenjörer, stadsplanerare och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

70

Kursbevis:

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: