Heldagsseminarium finansiell och skattemässig due diligence – en överblick

Heldagsseminarium finansiell och skattemässig due diligence – en överblick

Datum och tid

9 april 2019 kl. 08.30 - 16.00

Plats

PWC, Torsgatan 21, 113 97 Stockholm.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Det är viktigt att ha en tydlig och effektiv process för att samla in och analysera den information som behövs för att säljare och köpare ska kunna göra en korrekt bedömning av fastighetens och bolagets status och därmed påverkan på dess värde. Med hjälp av en strukturerad genomgång av dokumentation rörande bolag och fastigheten kan avvikelser identifieras och beaktas i förhandling. Vi går igenom betydelsen av finansiell och skattemässig due diligence, varför det är så viktigt att noga gå igenom aspekter rörande skatter, moms & finansiell information. Vidare kommer vi att gå igenom exempel på vanligt förekommande avvikelser som identifieras i due diligence samt förslag på hur dessa kan hanteras i köpeskillingsberäkning och aktieöverlåtelseavtal.

En due diligence är en omfattande och tidskrävande process som involverar ett flertal delar av organisationen och externa konsulter, ju större transaktion det gäller desto viktigare är det att projektstyrningen fungerar väl för att skapa en effektiv transaktionsprocess och för att undvika fallgropar.

Innehåll

Konferensen ger en överblick av den finansiella och skattemässiga due diligence processen, köpeskillingsberäkning och best practice kring dess olika delar vid fastighetsförvärv.

Affärsmöjligheter 

Ledande branschfolk delar med sig av sin expertis och ger deltagaren ökad kunskap om hur man genomför en due diligence process på bästa sätt. Möt och nätverka med dem och andra tongivande aktörer från olika delar av fastighetsbranschen. 

Konferensen vänder sig till

Fastighetskonsulter, fastighetsutvecklare, jurister, revisorer, investorer, affärsutvecklare, fastighetsförvaltare samt andra med intresse för den senaste utvecklingen inom due diligence vid fastighetsförvärv.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörens godkännande) 

Max antal deltagare:

60

Kursbevis:

Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning, utfärdar World in Property bevis på deltagande i denna konferens. Kontakta vår konferensavdelning.

 

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: