Grundkurs i Fastighetsrätt (även på distans)

Grundkurs i Fastighetsrätt (även på distans)

Datum och tid

12 oktober 2021 kl. 08.00 - 16.30

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

20

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSAREN

Matti Scheffer

Matti Scheffer – Advokat & Partner, Kilpatrick Townsend & Stockton Advokatbyrå.

Matti Scheffer är specialiserad inom kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt, och uppträder som ombud i hyresrättsliga och fastighetsrättsliga tvister i hyresnämnder och i allmän domstol.

Matti Scheffer ger råd i alla frågor som rör hyresrätt och fastighetsrätt, såsom förvärv och försäljning av fastigheter och tillhörande avtal, förhandlingar om villkor i hyresavtal och relaterade avtal för både hyresvärdar och hyresgäster, uppsägningar och omförhandlingar av hyresavtal, fastighetsförvaltningsavtal, hyresförmedlingsavtal, sale och leaseback, arrendefrågor, värderingsfrågor m.m. samt tvister rörande sådana frågor.

LinkedIn Profile | www.kilpatricktownsend.se | Skicka ett mail till Matti Scheffer
Program

Kursens omfattning

Vi går igenom den fastighetsrättsliga lagstiftningen och behandlar bland annat frågor om bildande och ägande av fastighet, samt överlåtelser och upplåtelser. Vi reder ut de vanligt förekommande begreppen inom fastighetsrätten och redogör för relationen mellan avtalsparter såsom fastighetsägare och hyresgäster samt köpare och säljare. Kursen fokuserar på allmän fastighetsrätt men berör även vissa delar av den speciella fastighetsrätten inklusive sådant som fastighetsbildning samt miljöfrågor hänförliga till fastigheter. Kursen är en föreläsning med stora inslag av praktiska exempel och redogörelser av relevanta rättsfall inom fastighetsrätten. Kursen genomförs av en praktiskt verksam advokat med expertkunskap inom rättsområdet.

Kursen vänder sig till

Kursen är avsedd för samtliga som på något sätt arbetar med fastigheter: fastighetsägare, entreprenörer, beställare, kunder, rådgivare, arkitekter, ingenjörer eller tjänstemän som vill få en grundläggande förståelse av det rättsliga regelverk som omgärdar fastighetsrätten.

Kursen kan antingen tas som en introduktion för dig som inte har en formell utbildning inom området, men är även användbar för dig som har en utbildning och flera års erfarenhet men är intresserad av att få en uppdaterad bild av läget av en praktiskt verksam jurist på området.

Kursmaterial

Program och kursmaterial. I konferenspaketet ingår även frukost, lunch, kaffe, frukt med mera.

Max antal deltagare:

 

Tack till:

Kilpatrick Townsend Hyresrätt

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: