Förvaltningsjuridik Grundkurs (AFF & ABFF)

Förvaltningsjuridik Grundkurs (AFF & ABFF)

Datum och tid

28 mars 2019 kl. 08.30 - 12.15

Plats

Hellström Advokatbyrå, Kungsgatan 33, 103 90 Stockholm.

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

15

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSAREN

Fredrik Ulvenfalk Berg

Fredrik Ulvenfalk Berg leder Hellströms arbetsgrupp för entreprenad- och konsulträtt. Genom sin långa erfarenhet inom fastighets- och entreprenadrätt har han skaffat sig en gedigen branschkännedom. Fredrik verkar som rådgivare och ombud för byggbolag, offentliga och privata beställare, entreprenörer, konsulter samt övriga aktörer inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Han biträder dessutom sina klienter med tvistelösning i domstol, inom skiljeförfaranden och i förhandlingar utom rätta.

www.hellstromlaw.com | Skicka ett mail till Fredrik Ulvenfalk Berg
Program

Varm välkommen på denna grundkurs vars syfte är att ge dig en grundläggande kännedom om de viktigaste moment avseende förvaltningsentreprenader. Vi kommer bl.a. gå igenom Aff- & ABFF-dokumenten, avtalsinnehållet, entreprenadformerna och förfrågningsprocessen. Allt för att du efter kursen skall kunna ingå avtal och utföra förvaltnings- och tjänsteentreprenader med stöd av Aff.

ABFF är standardavtalet för entreprenader inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Med stöd av Aff-dokumenten kan du upprätta tydliga avtal där parterna kan känna igen sig och vara trygga med innehållet.

Kursen hålls i föreläsningsform av experter inom området, med möjlighet till levande diskussioner inom gruppen samt övningsuppgifter för att testa den mottagna kunskapen. Vårt mål är att den kunskap och erfarenhet som erhålls genom kursen ska kunna användas i deltagarnas dagliga arbete.

Kursen vänder sig till

Kursen är avsedd för dig som är verksam inom bygg-, drift-, installationsprojekt eller andra utvecklingsprojekt inom fastighetsbranschen: exempelvis som fastighetsförvaltare, entreprenör, beställare, fastighetsägare, rådgivare och tjänsteman, som behöver uppdatera sig på det grundläggande rättsliga regelverket inom fastighetsförvaltning.

Kursen passar bra som en introduktion för dig som inte har någon formell utbildning i regelverket, men även för dig som vill uppdatera tidigare kunskaper eller som är intresserad av regelverkets tillämpning i praktiken.

Kursmaterial

Kursmaterial, deltagarlista, program till bruk under samt efter seminariet. I konferenspaket ingår: frukost, lunch, kaffe, frukt, vatten mm. 

Max antal deltagare:

15

Kursbevis:

Vi utfärdar gärna bevis på deltagande vid kursen och erbjuder på er begäran ett kursintyg som innehåller detaljerat programinnehåll och tid på utbildning (lektioner). Vänligen kontakta oss via e- post efter konferensen, så skickar vi intyget inom några dagar.

Tack till:

Hellström Advokatbyrå

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: