Försäljning av fastigheter – Möjligheter & Fallgropar (i Sthlm eller på distans)

Försäljning av fastigheter – Möjligheter & Fallgropar (i Sthlm eller på distans)

Datum och tid

10 november 2021 kl. 08.30 - 12.35

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

40

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSAREN

Mikael Laag och Daniel Jönsson

Mikael Laag och Daniel Jönsson har mångårig erfarenhet av kommersiella fastighetstransaktioner. Sedan 2012 driver de Real Advokatbyrå som är en advokatbyrå specialiserad på fastighetstransaktioner. De arbetar båda regelmässigt med större fastighetsbolag på både köp- och säljsidan i strukturerade processer

Skicka ett mail till Mikael Laag och Daniel Jönsson
Program

DENNA KONFERENS KAN FÖLJAS PÅ PLATS ELLER VIA WEBBEN

Transaktionsvolymen pandemiåret var hela 209 miljarder kronor. Det är den näst högsta noteringen som har uppmätts, endast 12 miljarder kronor lägre än rekordnoteringen från 2019. 2021 förväntas slå nytt rekord. 

Fastighetstransaktioner har över tid blivit mer strukturerade och komplicerade och marknadspraxis styr ofta hur dessa transaktioner går till och det finns få ”handböcker” i ämnet. En försäljningsprocess ställer vidare höga krav på en organisation men kan, om professionellt hanterad, ge en smidig process, ett högre pris, lägre transaktionskostnader samt öka sannolikheten att affären går i mål. Seminariet ger deltagaren en överblick över försäljningsprocessens delar från ax till limpa ur ett legalt perspektiv och belyser särskilt fallgropar och vanliga praktiska problem

 

Kursen vänder sig till


Kursenvänder sig till dig som arbetar med fastigheter och kommersiella fastighetstransaktioner i egenskap av fastighetsägare, bolagsjurist, medlem i transaktionsteam, transaktionsrådgivare eller advokat/biträdande jurist och vill ha mer kunskap om försäljningsprocessen ur ett legalt perspektiv. Även om du läst fastighetsrätt på universitet eller högskola eller har deltagit i försäljningsprocesser tidigare så kommer kursens fokus på praktisk tillämpning att vara till stor nytta.

Kursmaterial

Program och deltagarlista, samt kursmaterial för användning under och efter kursen, delas ut vid kursstarten. I konferenspaketet ingår: frukost, lunch, kaffe, frukt och vatten.

Maximalt antal deltagare:
 40

Tack till:

Real Advokatbyrå

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: