Förhandling av hyresavtal - Taktik & vikten av att göra rätt (i Sthlm eller på distans)

Förhandling av hyresavtal - Taktik & vikten av att göra rätt (i Sthlm eller på distans)

Datum och tid

15 september 2022 kl. 09.00 - 12.15

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

20

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSAREN

Magnus Strömqvist

Magnus har lång erfarenhet av hyresförhandlingar, både från hyresvärden & hyresgästens perspektiv. Han företräder regelbundet parter i hyresnämnden. Han kommer lotsa oss igenom denna intensivkurs och berätta om sina erfarenheter. 

Skicka ett mail till Magnus Strömqvist
Program

Att förhandla hyresavtal handlar om flera delar men viktigast är givetvis att göra rätt när du säger upp ditt hyresavtal för omförhandling.  Här finns det många fallgropar och det är viktigt att du har tänkt igenom processen. 

Enligt hyreslagen har både du och hyresvärden en möjlighet att omförhandla ert hyresavtal [12 kap. 53 § jordabalken]. Detta förutsätter dock att ditt avtal inte omfattas av hyresförhandlingslagen [1978:304]. Den lagen är aktuell när det är en förhandling om hyresförhållanden mellan hyresvärden eller en organisation som representerar hyresvärden och mellan flera hyresgäster

Vi kommer under denna intensiva grundkurs gå igenom vad ni som fastighetsägare - hyresvärd - konsult bör tänka på. 

Vi kommer även att titta närmare på vad som händer i hyresnämnden om ärendet skulle landa där. 

Kursen vänder sig till

Fastighetsmäklare, fastighetsförvaltare, hyresvärderare, fastighetsägare och konsulter i branschen som vill få en bättre insikt i vad hyresförhandling innebär. 

Kursmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. 

Maximalt antal deltagare:
   20

Kursbevis

I samband med kursens avslutning får varje kursdeltagare ett kursbevis.

Tack till:

Kilpatrick Townsend Hyresrätt

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: