Fördjupningskurs hyresrätt i Stockholm (i Sthlm eller på distans)

Fördjupningskurs hyresrätt i Stockholm (i Sthlm eller på distans)

Datum och tid

30 november 2023 kl. 09.00 - 16.30

Plats

Kilpatrick Townsend & Stockton, Hovslagargatan 5B, 111 48 Stockholm.

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

20

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSAREN

Matti Scheffer

Matti Scheffer – Advokat & Partner, Kilpatrick Townsend & Stockton Advokatbyrå.

Matti Scheffer är specialiserad inom kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt, och uppträder som ombud i hyresrättsliga och fastighetsrättsliga tvister i hyresnämnder och i allmän domstol.

Matti Scheffer ger råd i alla frågor som rör hyresrätt och fastighetsrätt, såsom förvärv och försäljning av fastigheter och tillhörande avtal, förhandlingar om villkor i hyresavtal och relaterade avtal för både hyresvärdar och hyresgäster, uppsägningar och omförhandlingar av hyresavtal, fastighetsförvaltningsavtal, hyresförmedlingsavtal, sale och leaseback, arrendefrågor, värderingsfrågor m.m. samt tvister rörande sådana frågor.

LinkedIn Profile | www.kilpatricktownsend.se | Skicka ett mail till Matti Scheffer
Program

Kursen ger en fördjupning i den kommersiella hyresrätten och syftar till att du som deltagare ska få en ingående kunskap om hur du hanterar pågående hyresförhållanden såvitt avser förvaltning, villkorsförhandlingar och konfliktlösning m.m. Fokus ligger på problemlösning av konkreta situationer samt genomgång av aktuell praxis rörande de vanligaste omständigheterna som kan leda till tvist.

Kursen vänder sig till

Kursen vänder sig till dig som i egenskap av fastighetsägare, hyresgäst, fastighetsförvaltare, mäklare, entreprenör eller annars i ditt arbete löpande hanterar hyresrättsliga frågor avseende uthyrning av lokaler och som önskar en fördjupning av dina kunskaper, med fokus på praktisk tillämpning.

Om du är osäker på din kunskapsnivå rekommenderar vi att du först deltar i vår kurs i Grundläggande hyresrätt.

Kursmaterial

Program och deltagarlista, samt kursmaterial för användning under och efter kursen, delas ut vid kursstarten. I konferenspaketet ingår: frukost, lunch, kaffe, frukt och vatten.

Max antal deltagare:

20

 

Tack till: 

Kilpatrick Townsend Hyresrätt

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den fjärde registreringen är alltid gratis när A) fyra personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för fyra olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 4:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

4 -för 3 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 4-för-priset-av-3-rabatt när 4 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: