Fastighetsgalan på Berns

Fastighetsgalan på Berns

Datum och tid

9 februari 2022 kl. 17.30 - 22.00

Plats

Berns Salonger, Näckströmsgatan 8, 111 47 Stockholm.

Pris

4.995 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

200

Anmälan stängd

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Fastighetsgalan som uppmärksammar och hyllar medarbetare och företag i fastighetsbranschen är tillbaka. Den här gången kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen hållas under onsdagen den 9 jfebruari 2022 i Berns anrika salonger i Stockholm.

Kvällen inleds med en föreläsning följt av ett branschmingel där deltagarna får möjlighet att knyta kontakter innan själva galakvällen tar vid.

På Berns bjuds det sedan på en utsökt trerätters middag som ackompanjeras av underhållning, musik och prisutdelning. I år har prisceremonin utökats och på Fastighetsgalan kommer det att delas ut fler pris än någonsin tidigare.

.

Utmärkelser/priser:

* World in Property award - ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Vill du nominera till priset? Gå in på fastighetsgalan.se

* Årets Uthyrare, året uthyrningsteam och årets mäklare - tillsammans med Lokalguiden korar World in Property 2017-års mest framstående personer eller team inom uthyrning. Priset består bland annat av ett stipendium på 10 000 kronor till årets uthyrare och årets mäklare och 15 000 till uthyrningsteamet.

* Årets fastighetsbolag bostad - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

Vill du nominera till priset? Gå in på fastighetsgalan.se

* Årets fastighetsbolag kommersiell - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

* Årets Kommun - en utmärkelse som går till en kommun som utmärkt sig i olika segment det kan både röra ekonomisk tillväxt eller stora stadsutvecklingsprojekt. Vi väger även in hållbarhetsfrågor och hur man satsar på näringlivet. 

Vill du nominera till priset? Gå in på fastighetsgalan.se

World in Property och medarrangören Lokalguiden hälsar, tillsammans med våra partners, fastighetsbranschen välkomna till Sveriges enda fastighetsgala.

Anmälan stängd

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: