Fastighetsgalan på Berns

Fastighetsgalan på Berns

Datum och tid

29 januari 2020 kl. 17.30 - 22.30

Plats

Berns Salonger, Näckströmsgatan 8, 111 47 Stockholm.

Pris

4.900 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

300

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Fastighetsgalan som uppmärksammar och hyllar medarbetare och företag i fastighetsbranschen är tillbaka. Den här gången kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen hållas under onsdagen den 29 januari 2020 i Berns anrika salonger i Stockholm.

Kvällen inleds med en föreläsning följt av ett branschmingel där deltagarna får möjlighet att knyta kontakter innan själva galakvällen tar vid.

På Berns bjuds det sedan på en utsökt trerätters middag som ackompanjeras av underhållning, musik och prisutdelning. I år har prisceremonin utökats och på Fastighetsgalan kommer det att delas ut fler pris än någonsin tidigare.

.

Utmärkelser/priser:

* World in Property award - ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Vill du nominera till priset? Mejla din motivering till Jesper Lögdahl.

* Årets Uthyrare, året uthyrningsteam och årets mäklare - tillsammans med Lokalguiden korar World in Property 2017-års mest framstående personer eller team inom uthyrning. Priset består bland annat av ett stipendium på 10 000 kronor till årets uthyrare och årets mäklare och 15 000 till uthyrningsteamet.

* Årets fastighetsbolag bostad - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

Vill du nominera till priset? Mejla din motivering till Jesper Lögdahl.

* Årets fastighetsbolag kommersiell - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område. Kan både röra ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling.

* Årets tillväxtkommun - en utmärkelse som går till en kommun vars tillväxt i olika segment varit mycket framgångsrik. Kan både röra ekonomisk tillväxt eller stora stadsutvecklingsprojekt.

Vill du nominera till priset? Mejla din motivering till Jesper Lögdahl.

* New Property award - ett pris som delas ut till eldsjälar och nytänkare som får fastighetsbranschen och vår samhällsutveckling att ta nya och hållbara kliv. Priset vill hylla och stödja personer och organisationer som har kraften och viljan att förnya, förbättra och förmänskliga staden och dess livsmiljö.

Vill du nominera till priset? Mejla din motivering till info@newproperty.se.

World in Property och medarrangören Lokalguiden hälsar, tillsammans med våra partners, fastighetsbranschen välkomna till Sveriges enda fastighetsgala.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: