Fastighetsfinansiering Sthlm: instrument och best practice 2018-2020

Fastighetsfinansiering Sthlm: instrument och best practice 2018-2020

Datum och tid

3 maj 2018 kl. 09.00 - 12.20

Plats

Stockholm, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

50

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Finansiering förblir den viktigaste frågan för fastighetsutvecklare och investorer under 2018, det byggs som aldrig förr i Sverige och vakanser samt hyror har generellt utvecklats väl. Det skall dock sägas att ett trendbrott skett, efter år av uppgång på bostadsmarknaden har marknaden under andra hälften av 2017 visat en negativ trend. Detta kommer göra det ännu mer intressant att se över vilka finansieringsalternativ man skall välja.

Storstädernas kontorsmarknaden gå fortsatt mycket starkt. 40 procent av fastighetsägarna uppger att kontorsvakanserna minskade under 2016. 54 procent uppger att kontorshyrorna ökade. Den starkaste marknaden var Stockholm där 77 procent uppger att hyrorna ökat. Motsvarande siffra i Göteborg och Malmö är cirka 60 procent. Blickar man framåt så är också optimismen stor, främst i Stockholm. När det gäller kontorsfastigheter spår 32 procent av fastighetsägarna i Stockholm att priserna på den typen av fastigheter kommer att stiga under året. I Göteborg och Malmö är motsvarande siffra 15 respektive 10 procent. I Stockholm är det endast 5 procent som tror att prisnivån kommer att minska. I Göteborg tror 14 procent det samma medan andelen stiger till 20 procent i Malmö.

Relativt låga priser inom konstruktion och fortsatt låga räntor ger ett bra tillfälle att utöka fastighetsportföljen om finansiering kan hittas här och nu. 55-60% planerar  att göra fastighetsköp under året. Dessa siffror var omvända för bara några år sedan. Många kan tänka sig vidare investeringar om rätt finansiering finns tillgänglig. Räntorna är rekordlåga men hur är det med bankernas vilja att låna ut när fastighetspriserna är rekordhöga? Kommer finansiering att flytta bort från banken? Vilka alternativa finansieringsmöjligheter finns att tillgå och hur likvid är den svenska marknaden?

Innehåll

Konferensen ger en överblick av finansieringstrender, metoder och instrument på den svenska marknaden. Vilka alternativ finns att tillgå när bankernas kapitaltäckningskrav gör dem ovilliga att finansiera fastighetsköp, och när bör dessa användas? Belåningsgrad, räntor, due diligence vid refinansiering och nyproduktion.

Affärsmöjligheter

Ledande branschfolk delar med sig av sin expertis och ger deltagaren ökad kunskap om fastighetsfinansieringsmöjligheter på den svenska marknaden. Möt och nätverka med dem och andra tongivande aktörer från olika delar av fastighetsbranschen.

Konferensen vänder sig till

Investorer, fastighetsägare, affärsutvecklare, fastighetsvärderare, jurister, revisorer, rådgivare, byggherrar, fastighetsmäklare och andra professionella aktörer i branschen med intresse för framtida utveckling inom fastighetsfinansiering.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörens godkännande) 

Max antal deltagare:

 60

Kursbevis:

Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning, utfärdar World in Property bevis på deltagande i denna konferens. Kontakta vår konferensavdelning.

 

Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: