Fastighets- värdering Grundkurs  i Göteborg

Fastighets- värdering Grundkurs i Göteborg

Datum och tid

30 november 2017 kl. 08.30 - 16.30

Plats

Göteborg, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

30

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Fastighetsvärdering är en växande marknad samt ett starkt växande behov inför såväl förvärv och bokslut, samt lånefinansiering.

Denna utveckling har lett till högre krav på fastighetsvärderingar i förhållande till såväl köp som försäljning av kommersiella-, special-, industri-, köpcentrum-, och bostadshyreshusfastigheter, särskilt i samband med redovisningen av tillgångar bundna till fastigheter. Värderingen av fastigheter växer därför fram som en stor marknad för oberoende rådgivare och specialister inom branschen.

Seminariet ger deltagaren en överblick av värderingstrender och metoder på den svenska marknaden, beskriver de grundläggande principerna om att balansera bedömning, risk och avkastning inom värdering av fastigheter och presenterar praktiska exempel på fastighetsvärdering.

Kursen vänder sig till

Investerare, utvecklare, fastighetsmäklare, revisorer, bank- och-hypotekslån arbetare, fastighetsförvaltare, stadsplanerare, och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för framtida utveckling av fastighetsvärdering inom branschen.

Kursmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. 

Maximalt antal deltagare:   20

Kursbevis

I samband med kursens avslutning får varje kursdeltagare ett kursbevis.

 OM FÖRELÄSAREN

Anders Rydstern

Anders Rydstern, har verkat inom branschen sedan 1985, och bland annat arbetat hos Savills, CBRE, Deloitte, Anderson Global Corporate Finance och Catella.

www.newsec.se | Skicka ett mail till Anders Rydstern
Program

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

10% rabatt

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: