Bygg för livet- hur kan fastighetsvärlden förbättra livet i utsatta områden?

Bygg för livet- hur kan fastighetsvärlden förbättra livet i utsatta områden?

Datum och tid

20 oktober 2022 kl. 08.45 - 16.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

5.465 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

60

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Det har länge pratats om att med god stadsplanering, med fler butiker, med fler boendevärdar, med fler bra mötesplatser, med fler arbetsplatser etc. så kommer våra förorter att må bättre och segregationen minska. De senaste årens händelseutvecklingar, med fler skjutningar, upprepade blåljussabotage, upplopp i samband med demonstrationer och en ökad segregation, pekar på att det inte räcker.

Ett dilemmat för utsatta bostadsområden är att de som får en förbättrad ekonomi flyttar därifrån. Därigenom försvagas området successivt. Lyckoparadoxen = ”Personernas lycka är områdets olycka”

Lyckoparadoxen = ”Personernas lycka är områdets olycka” Vi vill med denna heldagskonferens belysa problematiken men också titta på åtgärder som faktiskt haft effekt och hur man åstadkommer verklig förändring. Vi kommer att få höra mer om hyresrätter i kombination med möjligheten att äga bostadsrätter, om aktörer som inspirerar till entreprenörskap, om vikten av utbildning i frågor av vardaglig karaktär, liksom stöttning av studiebegåvade elever i utsatta områden.

Innehåll

Konferensen ger en överblick av vilka åtgärder som faktiskt gett effekt i utsatta områden.

Affärsmöjligheter

Vi ser fram emot att välkomna deltagare till en spännande konferens som lägger fokus hur det går att bygga för livet i utsatta förorter.

Konferensen vänder sig till

Personer inom fastighetsbranschen, stadsutvecklare, politiker, byggherrar, kommuner, arkitekter m.fl.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentationspaket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferens (presentationsfiler inkluderas med förbehåll för presentatörernas godkännande).

Max antal deltagare:

60

Vill du synas i samband med denna konferens?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: