Arkitektur och samhällsbyggnad

Arkitektur och samhällsbyggnad

Datum och tid

5 oktober 2018 kl. 08.30 - 12.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

3.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

80

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Vi lever i en spännande tid. Bostadsbristen är stor och enligt Boverket ska det inom sju-åtta år byggas 600 000 nya bostäder. Samtidigt står nyproducerade bostadsrätter svårsålda. Bygger vi verkligen utifrån behov eller har högkonjunkturen gjort branschen fartblind?

När priserna på marknaden är på väg att normaliseras blir arkitektonisk kvalitet och långsiktig stadsutveckling ett av de starkaste försäljningsargumenten. Vad kan politiken, myndigheter, fastighetsägare, byggherrar och arkitekter tillsammans göra för att möta bostadsbristen?

Den svenska arkitektbranschen har expanderat i över tio år och upplevde i princip ingen nedgång under finanskrisen 2008. Sedan 2013 har expansionen varit kraftig med starkt ökad omsättning – och omsättningen för 2017 väntas landa på över 10 miljarder kronor. Även rörelsemarginalen förväntas öka till över 12 procent 2017 och något högre 2018.

Vi kommer titta närmare på den framtida utvecklingen kring samhällsbyggande som i sig innebär en komplex väv av trygga livsplatser för människor att leva, bo och verka i. Arkitektbranschen ser idag en tydlig efterfrågan från beställaren om att ta hand om helheten i projekten. Hur ritar vi hållbart dvs skapar ett levande och tryggt samhälle över tid? Med en nationell arkitekturpolicy, rollfördelning och arbetssätt organiserar sig den offentliga sektorn för att möta bostadsbristen. Vad får det för konsekvenser i byggbranschen och hur kan vi använda detta för att uppnå goda resultat tillsammans?

Innehåll

Dagens konferens fokuserar på huvudämnen ”Bostad och Arkitektur” samt ”Samhällsbyggnad med hållbar stadsutveckling”. Vi pekar på risker och möjligheter för en het bransch på väg att plana ut. Hur planerar vi våra städer hållbart över tid? Vem bygger vi för? Ekonomiska mål och idealism hur stämmer det med verkligheten?

Affärsmöjligheter

Relevanta talare från privat och offentlig sektor finns på plats och delar med sig av sin expertis och ger deltagaren ökad kunskap om de kommande årens utveckling inom arkitektur/byggbranschen.

Konferensen vänder sig till

Investerare, utvecklare, rådgivare och konsulter, arkitekter, ingenjörer, entreprenörer, fastighetsägare, stadsplanerare, fastighetsmäklare och alla andra professionella aktörer på fastighetsmarknaden med intresse för framtida utveckling inom branschen.

Konferensmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. (presentationsfiler inkluderas med förbehåll med presentatörens godkännande) 

Max antal deltagare

 60

Kursbevis

Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv., utfärdar World in Property bevis på deltagande i denna konferens. Kontakta vår konferensavdelning.

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: