Bostadsförvaltningslagen & Förvaltningsföreläggande Grundkurs

Bostadsförvaltningslagen & Förvaltningsföreläggande Grundkurs

Datum och tid

16 november 2022 kl. 08.30 - 12.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

20

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.OM FÖRELÄSARNA

Helena Bjälkemo

Helena är Jur kand, Stockholms universitet 2009 och partner på AG advokat sedan 2020. AG advokat AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. Vi ger våra klienter heltäckande, branschspecifik rådgivning. 

Skicka ett mail till Helena Bjälkemo

Kajsa Åkesson

Kajsa är Advokat, Biträdande jurist som jobbar främst med Kommersiell hyra samt tvistelösning och process. Kajsa har studerat i bl.a. Enland och är Jur kand Lunds universitet sen 2012. Anställd hos AG sen 2019. 

Skicka ett mail till Kajsa Åkesson
Program

Dåliga hyresvärdar kan tvingas att skärpa sig och den som får sin lägenheten totalförstörd ska få ett nytt kontrakt. Bostadstillägget höjs, men nybyggnadsstödet försvinner. Dessutom kan det bli dyrt att fimpa på marken. Under 2022 väntar flera förändringar som kan beröra dig som hyresvärd. Vi går igenom vad du som fastighetsägare/hyresvärd måste tänka på när det gäller Bostadsförvaltningslagen & Förvaltningsföreläggande 

En annan ny lag som är viktig att hålla koll på är rätten för hyresgäster att bli erbjudna ett nytt yreskontrakt om hyresgästens lägenhet totalförstörs, förut var detta något som var upp till varje enskild hyresvärds god vilja. 

Det är också nu fullt möjligt för hyresvärdar att bötfälla nedskräpning vid sina fastigheter. Detta och mycket mer i vår halvdags kurs. 

Kursen vänder sig till

Hyresvärdar & fastighetsägare

 Kursmaterial 

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. 

Maximalt antal deltagare:
   20

Kursbevis

I samband med kursens avslutning får varje kursdeltagare ett kursbevis.

Tack till 

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: