Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Stockholm)

Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Stockholm)

Datum och tid

12 mars 2019 kl. 13.00 - 19.45

Pris

6.900 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

130

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Branschplanet är ett direktflyg och lyfter cirka 14.00 från Arlanda och landar sedan i Nice. Vi flyger hem från Nice ca 16.00 och landar sedan på Arlanda. Med andra ord hinner ni med några möten under torsdagen.

Planet tar ca 130 personer och vi är övertygade om att det blir fullt då bland annat kommunen har bokat över 50 biljetter.

MIPIM är en av världens mest inflytelserika mässor. 2018 var det inte mindre 21 000 besökare och över 2 000 utställare från 93 länder på plats.

World In Property och Lokalguiden har därför valt att chartra flera branschplan med avgångar från olika städer. Fördelarna är bland annat avgångstiderna, enkel incheckning och branschmingel.

Det finstilta:
I vanliga fall kan man få rabatt på våra event om man bokar fler personer samtidigt. Tyvärr gäller inte detta vid bokning på våra flyg till MIPIM.

Bokningen för planet är bindande men biljetten kan överlåtas till en kollega, om ändringen sker en vecka innan avresedatum. Vid övriga frågor vänligen kontakta oss på kontakt@worldinproperty.se

 

OBSERVERA. Flygtiderna är inte bekräftade ännu så mindre justeringar kan ske. 

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: