Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Göteborg)

Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Göteborg)

Datum och tid

12 mars 2019 till 15 mars 2019

Pris

6.900 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

120

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Planet lyfter cirka 09.40 och landar ungefär 12.30. Vi flyger hem från Nice 13.00 och landar kring 16.00, ni är hemma till middagen på fredag. 

Planet tar ungefär 120 personer och vi är övertygade om att det blir fullt ganska fort så ta chansen att boka redan nu!

MIPIM är en av världens mest inflytelserika mässor. Under 2018 var det inte mindre 26 000 besökare och över 3 000 utställare från 100 länder på plats.

Lokalguiden och Semrén och Månsson har därför valt att chartra ett branschplan som flyger direkt till Nice. Fördelarna är även avgångstiderna och branschminglet.

Planet blir vanligtvis fullbokat så det gäller att boka i tid.

Det finstilta:
I vanliga fall så kan man få rabatt på våra event om man bokar fler personer samtidigt. Tyvärr gäller inte detta vid bokning på vårt flyg till MIPIM.


Bokningen för planet är bindande men biljetten kan överlåtas till en kollega, om ändringen sker en vecka innan avresedatum. Övriga frågor vänligen kontakta oss på kontakt@worldinproperty.se

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: