Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Göteborg)

Boka branschplanet till MIPIM (direktflyg från Göteborg)

Datum och tid

12 mars 2019 till 15 mars 2019

Pris

6.900 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

120


Program

Planet lyfter cirka 09.40 och landar ungefär 12.30. Vi flyger hem från Nice 13.00 och landar kring 16.00, ni är hemma till middagen på fredag. 

Planet tar ungefär 120 personer och vi är övertygade om att det blir fullt ganska fort så ta chansen att boka redan nu!

MIPIM är en av världens mest inflytelserika mässor. Under 2018 var det inte mindre 26 000 besökare och över 3 000 utställare från 100 länder på plats.

Lokalguiden och Semrén och Månsson har därför valt att chartra ett branschplan som flyger direkt till Nice. Fördelarna är även avgångstiderna och branschminglet.

Planet blir vanligtvis fullbokat så det gäller att boka i tid.

Det finstilta:
I vanliga fall så kan man få rabatt på våra event om man bokar fler personer samtidigt. Tyvärr gäller inte detta vid bokning på vårt flyg till MIPIM.


Bokningen för planet är bindande men biljetten kan överlåtas till en kollega, om ändringen sker en vecka innan avresedatum. Övriga frågor vänligen kontakta oss på kontakt@worldinproperty.se

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Närmare avresan erhålls biljett samt övrig nödvändig information, som flygtider m.m. Bolaget erhåller en faktura via e-post till angiven e-postadress. Ett par veckor innan avresan får samtliga deltagare påminnelser via e-post och / eller sms. Anmälningsavgiften inkluderar transfer, lättare måltid samt dryck.

Om du ångrar dig

Din registrering är bindande men biljetten kan överlåtas till en kollega, förutsatt att ni informerar oss om detta senast en vecka innan avgång. Vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se.

Har du angett fel information, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Avgift och betalning

Observera att din anmälan är bindande. Fakturan skickas till angiven e-postadress.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till branschflyget erhåller du vårt nyhetsbrev. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din information till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

Partners: