Ai & energibesparingar i fastigheter (i Sthlm eller på distans)

Ai & energibesparingar i fastigheter (i Sthlm eller på distans)

Datum och tid

14 september 2022 kl. 08.30 - 13.00

Plats

Stockholm Centralt, Exakt plats ej bestämd, 0 .

Pris

4.965 kr exkl. moms.

Max antal deltagare

30

Deltagarlista, program samt presentations- paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen (presentationsfiler inkluderas med förbehåll på presentatörernas godkännande).

Som utgångspunkt utfärdar World in Property inte bevis på deltagande i denna konferens. Om det så önskas, till exempel för certifiering av utbildning osv. vänligen kontakta vår konferensavdelning.

Program

Bygg och fastighetsbranschen står för hälften av världens alla tillgångar & 40 % av all energiförbrukning. Branschen står för 30% av alla co2 utsläpp.

Fler experter tror nu att vi nått en vändpunkt och att dessa siffror kommer minska. Ai i fastigheter har äntligen kommit fram till den punkt där nu stora energibesparingar sker dagligen för många fastighetsbolag. I framtiden kommer alla fastigheter att vara uppkopplade, frågan är bara hur mycket och hur tidigt du som fastighetsägare väljer att ta steget.

Vi kommer under denna dag titta närmare på konkreta exempel på när ai i fastigheter gör verklig skillnad och med de ekonomiska & miljömässiga besparingar som följer. Vi kommer också titta närmare på de tekniker som idag används främst och hur man implementerar dem. Vi kommer också titta närmare på hur AI harmoniserar med vädret och hela tiden samverkar, här finns dessutom en del mjuka värden som kan underlätta för exempelvis hyresgäster. 

Kursen vänder sig till

Investerare, utvecklare, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, stadsplanerare, och alla andra professionella fastighetsmäklare med intresse för fastighetsutveckling.

Kursmaterial

Deltagarlista, program samt presentations-paket som PDF-fil skickas elektroniskt efter konferensen. 

Maximalt antal deltagare:
   30

Kursbevis

I samband med kursens avslutning får varje kursdeltagare ett kursbevis.

Tack till 

Frågor & svar

Vad händer när jag anmäler mig?

Alla deltagare får en bekräftelse via E-post. Bolaget kommer automatiskt att få en faktura på e-postbilaga i PDF-format till den adress som angav. En vecka innan evenemanget får alla deltagare en påminnelse via e-post.

Om du ångrar dig

I grunden är din registrering bindande. Kan du, per force majeure inte vara närvarande, vänligen skicka ett mail till konferenser@worldinproperty.se Om en kollega kan ta din plats i stället ber vi att du informerar oss om detta.

Vid fel under anmälningen

Har du angett fel information, måste du registrera dig två gånger, eller om du upplever andra fel under registreringen, vänligen kontakta oss på konferens@worldinproperty.se

Rabatt

Den tredje registreringen är alltid gratis när A) tre personer från samma företag registrerar samma konferens eller B) samma personer registrerar sig för tre olika konferenser eller C), ni kontaktar World in Property vid eran 3:e singel-registrering

Avgift och betalning

Anmälningsavgift inkluderar alltid morgonkaffe / -te och lunch. Observera att din anmälan är bindande. Fakturan kommer att skickas till din angivna adress via E-post i PDF-format. Betalningen ska överföras 8 dagar efter mottagandet av fakturan. Om du har några specifika önskemål eller frågor om betalningen, notera detta i fältet för 'Övrig information' på anmälningssidan.

Nyhetsbrev och Data

När du anmäler dig till ett World Property evenemang kommer du automatiskt att bli en del av vårt digitala universum. Du kommer att få vårt nyhetsbrev och bli inkluderad i vår offentliga Nätverka databas. I framtiden kan vi eventuellt komma att använda din data till andra liknande ändamål. Vi delar eller säljer dock aldrig din emailadress till tredje part och du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att kontakta oss.

3 -för 2 Rabatt

World in Property erbjuder en standard 3-för-priset-av-2-rabatt när 3 personer anmäler sig till samma evenemang.

Partners: