Wästbygg bygger i Sollentuna åt Magnolia

Wästbygg bygger i Sollentuna åt Magnolia

 

26 augusti 2015

Magnolia Bostad har tecknat avtal med Wästbygg när de nu planerar för ett nytt bostadskvarter i Sollentuna.

Strax norr om Sollentuna centrum, nära service och kommunikationer, ska 90 bostadsrättslägenheter uppföras. Ordervärdet är 114 mkr.

– Magnolia Bostad är en helt ny kund för Wästbygg och en intressant aktör på bostadsmarknaden. Vi är glada och stolta över att de valt oss och hoppas på ett långt och gott samarbete, berättar Rickard Burman, bostadschef i Stockholm på Wästbygg.

– Det känns tryggt att samarbeta med en etablerad aktör som Wästbygg när vi går mot byggstart av projektet. Tack vare deras starka närvaro i såväl Storstockholm som i Göteborgsområdet ser jag goda förutsättningar för fortsatt samarbete framöver, säger Fredrik Lidjan , verkställande direktör för Magnolia Bostad.

Försäljningen av bostadsrätterna inleds under hösten.

– Byggstarten är planerad till januari/februari 2016. Sollentuna har många av de kvaliteter som bostadsköpare söker och här kommer de att erbjudas fina lägenheter med stora terrasser. Byggnaderna ska även förses med sedumtak, avslutar Rickard Burman.

Visste du att vi har en konferens som tar upp Huddinge kommuns fastighetsutveckling? se konferens: Huddinge kommun 2030: Utvecklingspotential om 80 miljarder .

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Wästbygg för mer information vänligen kontakta Rickard Burman, chef Bostad Stockholm, tel 073-920 18 00 eller e-post rickard.burman@wastbygg.se