World in Property i ny kostym Jesper Lögdahl, chefredaktör, World in Property.

World in Property i ny kostym

Krönika

1 februari 2017

I dag lanserar World in Property sin nya hemsida. Fylld med bland annat fler nyheter och de senaste aktiekurserna: - Det här har vi sett fram emot länge, säger Tom Vikström, vd, World in Property.

 

Sedan köpet av World in Property i somras har arbetet med en ny grafisk linje pågått. Det har varit en lång process och i dag presenteras resultatet för första gången.

- Vi har lagt ner mycket tid på utveckling av både layout och funktion för att tillmötesgå marknadens krav. Förutom att vi nu har möjlighet att publicera ännu fler nyheter så ger vi den senaste ränteinformationen gällande stibor, swap och statsobligationsräntan, säger Tom VikströmTom Vikström, vd, World in Property.

Innehållsmässigt kommer nyhetsbrevet som levereras varje dag inte skilja sig så mycket förutom att det kommer att finnas ett bredare utbud av nyheter.

- Det här öppnar ju så klart dörrar för oss, nu får vi möjlighet att exponera fler nyheter än tidigare och det är något som vi tror är viktigt för läsarna. Sen blir det förhoppningsvis mer överskådligt och lättläst, säger Jesper Lögdahl, chefredaktör World in Property.

Arbetet med World in Property slutar dock inte här. Samtidigt som nyhetsförmedlingen kommer att utvecklas pågår ett arbete med att förbättra och förfina de seminarier som tidningen håller i varje år. Och i mars kommer World in Propertys första tryckta magasin ut lagom till MIPIM i Cannes.

- Det är mycket som händer nu och alla på redaktionen och bolaget arbetar hårt för att genomföra det här förändringsarbetet. Det är en bit kvar, men vi är på mycket god väg, konstaterar Jesper Lögdahl.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se