Willhem nominerade till Årets Fastighetsbolag
Mikael Granath, vd på Willhem. Foto: Willhem

Willhem nominerade till Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

20 september 2019

Nomineringen till Årets Fastighetsbolag Bostad är i full gång och vi kan nu presentera Willhem som ett av de nominerade bolagen.

Årets fastighetsbolag Bostad är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Att vara nominerad känns helt enkelt fantastiskt bra! Vi är otroligt glada för detta och tacksamma för de läsare som valt att ge oss en röst, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

Det är World in Propertys läsare som får chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Och Mikael Granath spekulerar i varför just Willhem blev ett av de nominerade bolagen:

– Jag skulle gissa att det beror på att vi är ett ungt bolag som haft en snabb och intressant tillväxtresa och att vi inte är rädda för att pröva nya idéer. Vi vårdar entreprenörskapet och är inriktade på att vända problemen till möjligheter. Vi är nyfikna, kan ställa om snabbt och vill ligga i framkant, men arbetar samtidigt långsiktigt och målmedvetet. Höga målsättningar är viktigt för oss, men vi undervärderar inte vikten av att arbeta med de vardagliga frågorna.

– Vi tycker att vi jobbar bra med att hela tiden skruva på verksamheten för att hitta nya innovativa vägar som är bra för våra kunder, hus, medarbetare och ägare. På kort tid har vi lyckats bygga upp ett stabilt och möjlighetsorienterat bolag med positiv värdetillväxt och finansiell styrka, det är vi stolta över. Jag tror och hoppas att det är det arbetet som tagit oss till den här nomineringen. Förhoppningsvis upplevs vi också som enkla och okomplicerade i våra kontakter. Vi brukar säga att vi är ett i grunden ganska vanligt bostadsbolag, fast med ovanliga idéer, fortsätter han.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se