Previous Next

Wihlborgs nominerade till World in Property Award

Fastighetsgalan

13 september 2019

Nomineringen till World in Property Award är i full gång och vi kan nu stolt presentera ytterligare ett av de nominerade bolagen.

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Nu kan vi stolt presentera Wihlborgs Fastigheter som ett av de nominerade bolagen.

– Det känns glädjande att vårt långsiktiga arbete uppmärksammas! Vi arbetar med hållbarhet på bred front och har gjort så länge – med fokus på både stads- och regionsutveckling. Och vi samverkar med många av våra intressenter såsom stadsledning, kunder, leverantörer och ideella krafter i de städer där vi finns för att skapa långsiktig och hållbar tillväxt i Öresundsregionen, säger Anna Nambord, HR- och CSR-chef på Wihlborgs Fastigheter.

– Det är också vår ambition att erbjuda den hållbara arbetsplatsen - för individ, organisation och samhälle - till både våra egna medarbetare och till våra kunder. Det arbetet har bland annat resulterat i att vi de senaste två åren blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsplatser av organisationen Great Place To Work, fortsätter hon.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se