Warner Bros till Svenska Hus i Göteborg

Warner Bros till Svenska Hus i Göteborg

Uthyrning

15 augusti 2023

Svenska Hus har specialanpassat fastigheten för Warner Bros i Göteborg och i juli flyttade Warner Bros sin tv-produktion dit.

- Flytten har gått över förväntan och vi är mycket nöjda med våra lokaler. Hela processen med Svenska Hus har fungerat väldigt väl och nu ser vi verkligen fram emot vår premiär av programmet Bingolotto den 27 augusti, säger Johan Morén på Warner Bros. International Television Production Sverige.

Warner Bros Sverige är ett av landets största produktionsbolag och producerar program som ”Bingolotto”, ”Postkodmiljonären”, ”Lotta på Liseberg”, ”Bachelor”, ”Jills Veranda” och en rad andra produktioner.

Projektet har utvecklats och förvaltas av Svenska Hus där systerbolagen MVB varit byggentreprenör, Wangeskog maskinuthyrare och ANLAB markentreprenör.

Henrik Sjölin, utvecklingsansvarig på Svenska Hus i Göteborg välkomnar hyresgästen.

- Allt har gått bra och enligt plan. Det känns riktigt bra att projektet är färdigställt. Vi har haft ett mycket fint samarbete under hela perioden. Det är väldigt roligt att nu se det färdiga resultatet när Warner Bros är inflyttade och att kunna välkomna bolaget till sina nya lokaler. Vi hoppas produktionsbolaget kommer att trivas hos oss under en lång tid framöver.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se