Wallenstam fyller på i Umami Park Bild: Wallenstam

Wallenstam fyller på i Umami Park

Uthyrning

25 november 2022

Stella Pizza, en ny stjärna på restauranghimlen, öppnar till våren på Umami torg, mitt i hjärtat av det nya området i Sundbyberg. Restaurangen ägs av stjärnkrögarna som driver Guide Michelin krogen Etoile i Stockholm. Under sensommaren får de sällskap av Iveel sushi som är specialiserade på nikkei sushi, en hyllning till det japansk-peruanska köket.

– Det är väldigt roligt att välkomna ytterligare två riktigt populära restauranger till Umami Park, två etableringar som blir ett fint tillskott till området och som kommer att ge ett mervärde till alla som bor och arbetar här, säger Mathias Aronsson, vice vd och regionchef för Wallenstam i Stockholm/Uppsala.

Ägarna bakom Stella Pizza vill förändra och modernisera pizzabranschen till att bli mer hållbar, enad, tillgänglig och roligare. Den första restaurangen öppnade i januari i år med en riktig braksuccé. Idag finns Stella Pizza på sammantaget sex adresser i Stockholmsområdet, ambitionen är att fortsätta expandera i Stockholm och därefter Sverige.

– Vi hyllar och hämtar inspiration från den svenska pizzatraditionen med pizzasorter som vi själva växt upp med. Samtidigt vill vi höja kvaliteten och skapa pizzor som är hållbara och hantverksmässiga till familjevänliga priser. Nu ser vi fram emot vår öppning i Umami Park och att välkomna hela familjer att komma hit och hänga. Barn upp till tolv år äter därför gratis, säger Jonas Lagerström, en av delägarna i Stella Pizza.

Iveel Sushi är sedan tidigare hyresgäster hos Wallenstam i Rosendal i Uppsala med en populär sushirestaurang.

– Vi ser mycket fram emot att öppna i ett nytt populärt område och tillföra nya smakupplevelser med nikkei sushi som är vår specialitet. Det är råvaror av högsta kvalitet, japanska tekniker och recept som blandas med peruanska smaker, säger ägaren Ulsturbold Ganzorigt.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se