Vändningen: Oscars prestigeprojekt slutsålt Foto: Oscar Properties

Vändningen: Oscars prestigeprojekt slutsålt

Bostäder

23 januari 2019

Nyligen såldes den sista bostaden i projektet, en fem-rummare på 125 kvadratmeter.

Oscar Properties har konverterat den före detta skolbyggnaden och lärarbostäderna på Nybrogatan 19 sedan 2016. Renoveringen och uppdateringen av de två husen har skett med inspiration från husets historia och från åren då byggnaderna ursprungligen uppfördes. Resultatet är en modern tolkning av sekelskiftets ombonade komfort och salongsliv. Sannolikt Oscar Properties mest exklusiva konvertering någonsin.

Nyligen såldes den sista bostaden i projektet, en fem-rummare på 125 kvadratmeter. Nybrogatan 19 erbjuder många olika typer av boenden, både storleks- och utformningsmässigt. Här finns allt från mindre ettor till två penthouse med eldstad och terrasser. Loftlösningar, entrésolplan, fullhöga fönster, walk-in-closets, balkonger och egna uteplatser är några av de attraktiva attribut som bostäderna erbjuder. De välutformade planlösningarna ger en påtaglig våningskänsla i alla bostäder, även de mindre.

- Adressen Nybrogatan förpliktigar. Vi är mycket stolta över resultatet av vår konvertering och vi har också sett ett stort intresse sedan säljstart. Det är en utmanade marknad nu, men att vi sålt alla bostäder i Nybrogatan 19 visar att bra bostäder säljer även om det tar längre tid i dag än tidigare, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se