Victoria Park kan bli Årets Fastighetsbolag Per Ekelund, vd på Victoria Park. Foto: Victoria Park

Victoria Park kan bli Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

8 november 2019

Förra veckan stängdes nomineringen till Fastighetsgalan men vi kommer löpande att fortsätta presentera de nominerade bidragen. Victoria Park är ett av dem.

Årets Fastighetsbolag Bostad är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Jag tror att vi är nominerade för att vi växer i hög takt samtidigt som vi verkligen utvecklar våra bostadsområden, säger Per Ekelund, vd på Victoria Park.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Och Per Ekelund spekulerar i varför just Victoria Park blev ett av de nominerade bolagen:

– Vi är en snabbväxare som trots det hela tiden visat resultat.

– Att kunna bevisa hur vi har vänt utvecklingen i ett av Sveriges tuffaste bostadsområden (Herrgården) är inte bara fastighetsutveckling utan även ett stort mått av lyckad integration. Att dessutom göra det med god lönsamhet är hållbarhet på riktigt, fortsätter han.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se